Bitcoin Crypto Cryptocurrencies Data breach Donald Trump Hack MAGA MAGACOIN Republicans

Lansarea criptografică Pro-Trump MAGACOIN afectată de încălcarea datelor site-ului

Lansarea unei criptomonede dezvoltată de susținătorii lui Donald Trump săptămâna trecută a fost afectată de o încălcare a datelor site-ului web.

Potrivit The Guardian, informațiile despre utilizatori, inclusiv adrese IP, adrese de e-mail și parole, au fost accesate printr-o configurație de securitate slabă pe site-ul web al proiectului.

Cripto-ul este supranumit MAGACOIN după sloganul fostului președinte Trump „Make America Great Again”. Site-ul web al proiectului susține că MAGACOIN a fost „creat de America First Conservators din frustrare cu„ Pierderea alegerilor ”(site-ul îl are în ghilimele) și„ dorința de a lupta în sprijinul candidaților MAGA în 2022 și nu numai ”cu profituri din monedă.

Un hacktivist fără nume și auto-descris a declarat pentru The Guardian că s-au înscris peste 1.000 de persoane, inclusiv personalități republicane și personalități conservatoare din mass-media, majoritatea hodlerilor având în jur de 100 MAGACOIN.

Creatorul proiectului, vânzătorul de mașini second-hand, Marc Zelinka, ar deține 2 milioane MAGACOIN, împreună cu Reilly O'Neal, un consultant pro-Trump care operează acum proiectul.

Aproximativ 75 de milioane de MAGACOIN au fost create pentru a reprezenta cei 75 de milioane de alegători care ar fi fost „renunțați la 3 noiembrie 2020” – ziua rezultatelor alegerilor din SUA în care Trump a pierdut în fața democratului Joe Biden . Susținătorii lui Trump au afirmat de atunci fără dovezi că alegerile au fost trucate și au pierdut numeroase dosare în instanță care contestă rezultatele.

Proiectul oferă 100 MAGACOIN oricui se înscrie, iar hacktivistul a susținut că majoritatea utilizatorilor au această sumă.

Unele dintre conturile mai mari sunt rezultatul campaniilor de marketing din proiect, oferind 1.000 MAGACOIN personalităților media, gazdelor radio și grupurilor de bază în schimbul promovării criptomonedei.

Un cont care deține 1.500 de monede este asociat cu o adresă de e-mail a lui John Rush, gazda programului „Rush to Reason” de la postul de discuții conservator KXL din Denver, împreună cu o sumă similară asociată activistului republican din Colorado Evan Underwood, care este și președintele Federația Republicanilor din Colegiul Colorado.

Rush l-ar fi avut pe creatorul proiectului, Marc Zelinka, în emisiune într-un episod recent, totuși Zelinka i-a spus The Guardian că „nu-l mai controlez”, după ce a predat frâiele către un proeminent agent politic Reilly din Carolina de Nord. O'Neal.

O comunitate super-politică de acțiune (SuperPAC) este, de asemenea, legată de proiect și numită „FONDUL MAGICOIN VICTORY”, care a primit o donație de 10 milioane MAGACOIN pentru a sprijini „candidații MAGA din toată țara care vor lupta pentru drepturile individuale, libertatea religioasă, protejarea nenăscut, al doilea amendament, libertatea de exprimare și întreaga Agendă America First. ”

Adresa poștală a SuperPAC este situată în același loc, mai multe alte firme și grupuri politice operate de O'Neal.

În legătură cu aceasta: Este bine” să cumpărați Bitcoin ca înlocuitor de aur, spune Mnuchin, fost secretar al Trezoreriei Trump

În ciuda faptului că MAGACOIN este un proiect pro-Trump, încă nu se vede ce crede fostul președinte despre proiect, fiind cunoscut pentru că este anti-cripto . Trump a declarat luna trecută că „Bitcoin, pare doar o înșelătorie […] Nu-mi place pentru că este o altă monedă care concurează împotriva dolarului”.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *