Binance Coin Bitcoin Bitcoin Cash Cardano Crypto Cryptocurrencies Dogecoin Ethereum Litecoin Markets Polkadot Price Analysis Ripple Uniswap

Analiza prețurilor 7/23: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, UNI, BCH, LTC

Recuperarea Bitcoin ( BTC ) se confruntă cu o rezistență de aproape 32.500 USD, sugerând că mersul mai sus poate să nu fie unul ușor. Cu toate acestea, un semn pozitiv este că cererea de criptomonede rămâne puternică, iar nivelurile inferioare continuă să atragă cumpărători.

Un sondaj efectuat pe 150 de clienți ai birourilor de familie din Goldman Sachs arată că 15% au investit deja în cripto-active și 45% vor să facă pasul. Oficiile de familie gestionează active de peste 6 trilioane de dolari, ceea ce înseamnă că chiar și un mic procent din intrarea din acest sector ar putea crește în cele din urmă prețurile criptografice.

Performanța zilnică a pieței criptomonedelor. Sursa: Coin360

Nu numai cei bogați investesc în criptomonede. Un sondaj recent realizat de Gallup arată că proprietatea Bitcoin în rândul investitorilor americani, cu 10.000 USD sau mai mult investiți în acțiuni, obligațiuni sau fonduri mutuale, a crescut de la 2% în 2018 la 6% începând cu iunie 2021.

JPMorgan Chase ar putea permite în curând clienților săi de retail să investească în criptomonede. Este posibil ca consilierilor băncii să nu li se permită să recomande cripto clienților lor, dar pot executa tranzacții solicitate de aceștia.

Toate acestea arată că interesul investitorilor în sectorul criptografic continuă să crească. Ar putea avea ca rezultat o recuperare susținută? Să studiem graficele celor mai importante 10 criptomonede pentru a afla.

BTC / USDT

Bitcoin asistă la o luptă dură între tauri și urși în apropierea mediei mobile exponențiale de 20 de zile (32 569 dolari). Taurii nu au renunțat la prea mult teren pe 22 iulie, ceea ce este un semn pozitiv.

Grafic zilnic BTC / USDT. Sursa: TradingView

Indicele de rezistență relativă (RSI) a crescut chiar sub punctul mediu, indicând faptul că impulsul urcus se slăbește. Dacă cumpărătorii împing și susțin prețul peste EMA de 20 de zile, perechea BTC / USDT ar putea ajunge la media mobilă simplă de 50 de zile (34.352 dolari).

Acest nivel poate atrage vânzarea de la urși, dar dacă taurii pot depăși rezistența și împinge prețul deasupra acestuia, raliul de relief ar putea crește la 36.670 de dolari.

Contrar acestei ipoteze, dacă prețul scade de la EMA de 20 de zile sau de SMA de 50 de zile, urșii vor încerca din nou să scadă perechea la 28.000 de dolari. Dacă vor reuși, perechea ar putea asista la vânzarea de panică, deschizând calea pentru o posibilă scădere la 20.000 de dolari.

ETH / USDT

Ether's ( ETH ) a respins sprijinul critic la 1.728,74 dolari, a crescut peste EMA de 20 de zile (2.014 dolari) pe 22 iulie. Acest lucru sugerează că urșii își pot pierde aderența. EMA de 20 de zile s-a aplatizat și RSI s-a ridicat la punctul mediu, indicând faptul că taurii încearcă să revină.

Diagrama zilnică ETH / USDT. Sursa: TradingView

Cumpărătorii vor încerca acum să conteste SMA de 50 de zile (2.184 dolari), de unde s-a refuzat raliul anterior de salvare pe 7 iulie. Dacă prețul scade din nou din această rezistență, urșii vor încerca să scadă prețul până la 1.728,74 dolari. . O pauză sub acest suport ar putea începe următoarea etapă a tendinței descendente.

Dimpotrivă, dacă taurii cresc prețul peste SMA de 50 de zile, perechea ETH / USDT ar putea să se ridice la linia de tendință descendentă. O spargere și o apropiere peste această rezistență va semnala o posibilă schimbare de tendință. Perechea poate crește impulsul într-o pauză de peste 3.000 USD.

BNB / USDT

Urșii încearcă să oprească raliul de ajutor în Binance Coin ( BNB ) în apropierea liniei de tendință descendentă, dar un lucru pozitiv minor este că taurii nu au renunțat la prea mult teren. Altcoinul a format un model de sfeșnic în ziua interioară pe 22 iulie, indicând indecizie printre tauri și urși.

Diagrama zilnică BNB / USDT. Sursa: TradingView

Dacă taurii vor crește prețul peste linia trendului descendent și SMA de 50 de zile (319 USD), aceasta va sugera o posibilă schimbare a sentimentului pe termen scurt. Perechea BNB / USDT ar putea apoi să se ridice la 380 USD și ulterior la 433 USD.

Pe de altă parte, dacă prețul scade de la nivelul actual, urșii vor încerca să scadă prețul până la 251,41 USD. O pauză sub acest suport va sugera că urșii au absorbit cererea, iar perechea ar putea scădea apoi la suportul critic la 211,70 dolari.

ADA / USDT

Recuperarea lui Cardano ( ADA ) de 1 dolar se luptă să crească și să se mențină peste 1,19 dolari. Acest lucru indică faptul că urșii nu au renunțat și încearcă să oprească recuperarea la acest nivel.

Diagrama zilnică ADA / USDT. Sursa: TradingView

Dacă prețul scade de la nivelul actual, perechea ADA / USDT ar putea scădea la suportul critic la 1 USD. O săritură de la acest nivel poate menține intervalul de perechi între 1 $ și 1,19 $ pentru câteva zile.

O ieșire și o închidere peste EMA de 20 de zile (1,23 USD) va curăța calea pentru un posibil raliu către linia de tendință descendentă.

Perechea va deveni negativă și va începe o nouă tendință descendentă dacă urșii se scufundă și susțin prețul sub 1 USD. Următorul suport pe care trebuie să-l urmăriți este de 0,80 USD, apoi de 0,68 USD.

XRP / USDT

Revenirea XRP de pe suportul critic la 0,50 dolari a atins EMA de 20 de zile (0,61 dolari). Acest lucru se poate dovedi a fi un obstacol dificil pentru trecerea taurilor, deoarece altcoin nu s-a închis peste EMA de 20 de zile de la 18 mai.

Diagrama zilnică XRP / USDT. Sursa: TradingView

Dacă prețul va scădea față de EMA de 20 de zile, perechea XRP / USDT ar putea scădea la suportul critic la 0,50 USD. Acesta este un nivel important pe care taurii trebuie să-l apere, deoarece, dacă se fisurează, declinul se poate extinde la 0,45 USD și 0,40 USD.

Contrar acestei ipoteze, dacă taurii vor crește prețul peste EMA de 20 de zile, perechea ar putea ajunge la SMA de 50 de zile (0,70 USD) și apoi la 0,75 USD. O ieșire și o închidere peste acest nivel va sugera începutul unei mișcări înapoi spre linia de tendință descendentă a canalului descendent.

DOGE / USDT

Dogecoin ( DOGE ) a format un model de sfeșnic în ziua interioară pe 22 iulie, indicând indecizie printre tauri și urși. Vânzătorii apără agresiv rezistența aeriană la 0,21 dolari, dar taurii nu renunță la prea mult teren.

Diagrama zilnică DOGE / USDT. Sursa: TradingView

Dacă consolidarea strânsă în apropierea rezistenței aeriene la 0,21 USD continuă, va indica faptul că taurii nu își închid pozițiile, deoarece anticipează o mișcare mai mare. O rupere și o închidere peste 0,21 USD ar putea deschide ușile pentru trecerea la SMA de 50 de zile (0,25 USD).

Alternativ, dacă taurii nu reușesc să elimine obstacolul la 0,21 USD, perechea DOGE / USDT ar putea scădea din nou la 0,15 USD. Dacă suportul se menține, perechea își poate prelungi șederea între 0,15 USD și 0,21 USD pentru încă câteva zile.

O defalcare și închiderea sub 0,15 USD vor semnala reluarea tendinței descendente. Următorul suport pe dezavantaj este de 0,10 USD.

DOT / USDT

Taurii l-au împins pe Polkadot ( DOT ) peste nivelul de defalcare la 13 USD pe 22 iulie, dar se confruntă cu o rezistență rigidă la EMA de 20 de zile (13,78 USD). Dacă prețul scade de la această rezistență, va sugera că sentimentul rămâne negativ.

Diagrama zilnică DOT / USDT. Sursa: TradingView

Urșii vor face apoi încă o încercare de a scufunda perechea DOT / USDT sub suportul psihologic la 10 USD. Dacă vor reuși, perechea ar putea să-și reia tendința descendentă și să scadă la următorul suport la 7,80 USD.

Contrar acestei ipoteze, dacă taurii conduc prețul peste EMA de 20 de zile, va sugera că urșii își pierd aderența. Acest lucru ar putea duce la o rezistență la 16,93 dolari. O spargere și o închidere peste acest nivel ar putea începe o raliu de ajutorare susținută la 20 USD și apoi la 26,50 USD.

UNI / USDT

Revenirea Uniswap ( UNI ) a crescut la EMA de 20 de zile (17,85 dolari), unde urșii ar putea rezista rigid. Dacă prețul scade de la acest nivel, va sugera că sentimentul rămâne negativ.

Diagrama zilnică UNI / USDT. Sursa: TradingView

Urșii vor face apoi încă o încercare de a scădea prețul la un sprijin puternic la 13 USD. O defalcare și închiderea sub acest suport vor completa modelul triunghi descendent, începând cu următoarea etapă a tendinței descendente.

În schimb, dacă taurii vor crește prețul peste EMA de 20 de zile, perechea UNI / USDT ar putea ajunge la linia de tendință descendentă. O spargere și o închidere deasupra acestei rezistențe vor invalida configurarea bearish. Acest lucru ar putea începe o trecere la 25 $ și apoi 30 $.

Corelat: Axie Infinity reîmprospătează recordul, deoarece AXS urcă 131% în doar 3 zile

BCH / USDT

Revenirea la Bitcoin Cash ( BCH ) a atins EMA de 20 de zile (461 dolari), care a acționat ca o rezistență dură în ultimele zile. Urșii vor încerca din nou să oprească raliul de ajutorare la această rezistență.

Grafic zilnic BCH / USDT. Sursa: TradingView

Dacă prețul va scădea față de EMA de 20 de zile, perechea BCH / USDT ar putea scădea din nou la suportul critic la 370 USD. O defalcare și închiderea sub acest suport vor indica reluarea tendinței descendente.

Pe de altă parte, dacă taurii vor crește prețul peste EMA de 20 de zile, perechea ar putea să se ridice la rezistența rigidă a aerului la 538,11 dolari. Dacă prețul scade de la acest nivel, perechea ar putea rămâne blocată între intervalul mare de la 370 USD la 538,11 USD pentru următoarele zile.

LTC / USDT

Litecoin ( LTC ) a crescut peste nivelul de 118 USD pe 22 iulie, sugerând cumpărarea agresivă la niveluri mai mici. Taurii vor încerca acum să extindă raliul de relief și să împingă prețul înapoi peste EMA de 20 de zile (126 USD).

Diagrama zilnică LTC / USDT. Sursa: TradingView

Dacă reușesc să facă acest lucru, va semnaliza că tendința descendentă ar putea pierde impulsul. Perechea LTC / USDT se poate mări apoi la SMA de 50 de zile (142 dolari), unde urșii ar putea monta din nou o rezistență rigidă. O pauză peste această rezistență poate indica începutul unui raliu de relief mai puternic.

Contrar acestei ipoteze, dacă prețul scade din nou de 20 de zile EMA, va indica faptul că sentimentul rămâne negativ. Urșii vor face apoi încă o încercare de a extinde mișcarea în jos. O pauză sub 100 USD ar putea deschide ușile pentru o cădere la 70 USD.

Opiniile și opiniile exprimate aici sunt doar cele ale autorului și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Cointelegraph. Fiecare mișcare de investiții și tranzacționare implică risc. Ar trebui să efectuați propriile cercetări atunci când luați o decizie.

Datele pieței sunt furnizate de HitBTC exchange.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *