Politics Technology

Miss Bum Bum, fană nebună a fotbalului și devotată a lui Lionel Messi, are un tatuaj anal pe OnlyFans în cinstea stelei care câștigă Copa America (VIDEO)

Suzy Cortez, câștigătoarea Miss Bum Bum din 2019 în Brazilia, unde Lionel Messi a câștigat Copa America cu Argentina la începutul acestei luni, a onorat ocazia prezentând un tatuaj anal proaspăt cernelit pe site-ul abonamentului OnlyFans.

Megastar Messi a realizat faza pe care și-a petrecut-o întreaga remarcabilă carieră când a câștigat cel mai prestigios turneu internațional din țara sa natală, ajutând Argentina să învingă gazdele 1-0 la Rio de Janeiro pentru a ridica primul său trofeu major cu țara sa de aproape 16 ani după ce a debutat pentru ei.

Caracterul important al victoriei nu s-a pierdut în mod clar pe modelul de fitness auto-declarat, gazda TV și femeia de afaceri Cortez, care a decis să aducă un omagiu comandând unui tatuator să creeze o nouă lucrare de artă intimă într-o zonă pe care cei mai șmecheri ai fanilor fotbalului s-ar putea să nu contemplăm.

"Am spus că voi face un tatuaj în onoarea primului titlu al celui mai bun Messi din toate timpurile cu Argentina", i-a spus Cortez sute de mii de adepți ai rețelelor sociale. „Promisiunea împlinită”.

Expoziționista care a dezvăluit pielea a păstrat natura exactă a descrierii secrete de la non-abonați la contul ei pe platformă, care este utilizat în mod predominant de modele pentru a partaja conținut pentru adulți cu publicul plătitor.

Ea a promis că va oferi spectatorilor o privire asupra lucrării în schimbul înscrierii, taxându-i pe devotați disperați să vadă piesa finită în jur de 5 USD pe lună pentru un pachet descris ca oferind „acces complet” la „conținut explicit, videoclipuri și imagini”.

Oricine este curios, dar nu dorește să plătească, îl putea vedea pe Cortez aruncându-și capul înapoi și tresărind într-o ținută minusculă pe masa tatuajelor, mârâind „oh, Doamne”, în timp ce artistul înmănușat își desfășura munca pe partea din spate pe care i-o prezentase pe față.

Probabil pentru ușurința accesului, Cortez a optat pentru a purta o ținută minusculă, inclusiv o tanga, sutien și cizme înalte.

Fotbalistul freestyle ocazional Cortez a fost în mod clar bucuros când Messi a ridicat titlul, chiar călătorind la meci în persoană pentru a-l înveseli într-o ținută tipic slabă, inclusiv o curea și cizme albe lungi.

Cavortând în afara stadionului Maracana, în timp ce stătea în fața autobuzului echipei înainte și după confruntare, ea a susținut că „două sticle de apă din baia mea și prezența mea” i-au dat lui Messi „mare noroc” împotriva unei echipe din Brazilia care conține jucători precum Neymar și jucându-se pe solul de acasă.

"Brazilia poate avea cinci Cupe Mondiale și a avut norocul că în niciuna dintre ele nu s-au intersectat cu Argentina", a spus ea, adăugând că Messi a meritat "toate bilele de aur".

„În 1990, te-am eliminat de la Cupa Mondială”, a spus ea. „În 2014, am [aproape câștigat, pierzând cu 1-0 în prelungiri] în finală împotriva rivalei [Germania] care te-a umilit [7-1] acasă.

"Și în '21 am câștigat finala la tine acasă. Hahaha – am continuat să plâng.

"Messi a fost în mod clar ușurat și evident fericit. A meritat un titlu pentru echipă. Argentina a câștigat titlul Copa America și Messi a fost cu siguranță cel mai bun jucător.

„Am avut norocul să văd primul titlu de cel mai mare jucător din toate timpurile cu țara sa”.

Deși Cortez îl numește pe Messi „regele regilor” și s-a angajat să-l iubească „pentru eternitate” drept „cel mai mare idol al meu de fotbal”, pin-up-ul a îmbrăcat deseori o tricou Anglia în ultima lună.

„Sunt foarte fericit nu doar că am pariat 100.000 de dolari [pe Anglia] și că voi câștiga 500.000 de dolari, ci și că am o mulțime de prieteni în Londra care iubesc fotbalul și nu și-au văzut niciodată echipa ca fiind campioni”. a spus ea după ce Anglia a învins Danemarca pentru a ajunge la finala Euro 2020 la începutul acestei luni.

"De la început, am fost sigur că Anglia va fi campioana Euro 2020. Sunt sigur [atacantul Angliei] Raheem Sterling va fi desemnat cel mai bun jucător la Euro 2020, iar Anglia va fi campioană și cred, de asemenea, că va concura pentru [Ballon d'Or] cu Lionel Messi. "

Cortez a spus că se îndreaptă spre Londra pentru a-și revendica pretențiile puternice pentru victoria Angliei, adăugând că vor „masacra” Italia în urma primului obiectiv de deschidere al lui Luke Shaw, pe care se pare că l-a urmărit la televizor.

După ce Anglia a căzut la scurt timp, pierzând în fața Azzurri în finală la penalty-uri, Cortez le-a spus în mod firesc să se inspire de la eroul ei.

„Cea mai mare jucătoare din istorie [Messi] a durat aproape 18 ani pentru a câștiga un titlu cu Argentina”, le-a spus oricărui susținător al Angliei cu sufletul la gură de peste 463.000 de fani pe Instagram, unde curios pare să nu-l urmeze pe Messi.

„Eu zic Anglia, nu renunțați în 2020. Veți avea o altă șansă să aduceți fotbalul acasă – Cupa Mondială FIFA Qatar 2022.”

De asemenea, pe rt.com „Am arătat ca un crackhead”: Ostovich al lui Bare knuckle, după ce a lăsat foarte puțin imaginației în VanZant în față (VIDEO)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *