National Opinii Politică Societate Știri

Cîțu le răspunde nemulțumiților din coaliție: Nu înțeleg aceste discuții în spațiul public. Aceste discuții ne îndepărtează

Membri ai USR reproșează că reformele sunt blocate de situația din PNL, mai precis lupta pentru șefia partidului. Premierul a fost întrebat, fiind prezent la Ministerul Finanțelor, dacă știe despre nemulțumirile partenerilor din coaliție și dacă i s-a spus în față despre asta.

„Nu. Eu nu cred că acest reproș vine din partea USR, nu ar avea cum. USR este în Parlament. Eu am făcut acest reporș în Paralament pentru că nu au trecut proeicte de legi care au fost aprobate în ședința de guvern, deci nu ar avea sens ca parlsmentari USR să facă aceste reproșuri și nu cred că există așa ceva”, a răspuns Florin Cîțu.

Dan Barna și Cristian Ghinea au adus în discuție această temă cum că reformele sunt într-un punct mort în acest moment.

„Nu am auzit declarațiile dar nu cred că au niciun fel de fundament. Eu am spus și în ceea ce privește desființarea SIIJ. Am luat o decizie foarte rapidă prin proiect de lege de a desființa SIIJ. Am înțeles, paote strategia trebuie schimbată, dar obiectivul e acelasi, desființarea SIIJ. Eu am văzut ceea ce s-a făcut până acum, poate avem nevoie de curaj și responsabilitate să mergem înapoi la masa de discuții să găsim o soluție. Nu înțeleg aceste discuții în spațiul public, în loc să negociem la masa coaliției pentru că aceste discuții ne îndepărtează în loc să ne apropie”, a explicat Cîțu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *