Adoption Bitcoin Crypto Crypto Credit Card Cryptocurrencies Cryptocurrency Exchange defi Market Analysis Markets

Breviar Altcoin: cardurile de credit Crypto ar putea fi veriga lipsă pentru adoptarea în masă

Dintre numeroasele căi disponibile pentru adoptarea în masă a criptomonedelor, care include finanțare descentralizată (DeFi), protocoale layer-one , jetoane nefungibile și monede stabile , probabil cea mai simplă și mai aplicabilă cale pentru publicul larg este capacitatea de a utiliza criptomonede pentru cumpărături zilnice cu un card de debit sau de credit integrat.

În 2021, un număr din ce în ce mai mare de companii oferă carduri de credit bazate pe criptomonede, care oferă titularilor șansa de a valorifica criptomonedele lor pentru achizițiile zilnice, dar acesta este doar cel mai recent truc folosit de companii pentru a câștiga un dolar sau un semn real de adopție în masă?

Deși sectorul financiar tradițional nu este discutat prea mult în acest buletin informativ, deoarece accentul său este pe explorarea diferitelor subsectoare ale ecosistemului criptomonedelor, activele criptografice devin rapid o nouă clasă de investiții recunoscută de sistemul financiar global.

Cardurile de debit accesează stocurile criptografice

Este important să clarificați diferențele dintre serviciile de cărți oferite de unii dintre cei mai mari jucători din joc, inclusiv Crypto.com, BlockFi și Coinbase.

Cardurile de debit precum cel oferit de Crypto.com permit utilizatorilor să-și convertească deținerile de criptomonede într-o monedă stabilă care poate fi apoi tranzacționată în rețeaua globală Visa .

Cardul Coinbase și cardul de debit cripto oferit de Uphold oferă un serviciu similar, ambele oferind recompense pentru utilizare sub forma unui procent din fiecare achiziție, rambursate în Bitcoin ( BTC ) sau într-o altă criptomonedă, în funcție de platformă.

A putea face cumpărături cu deținerile dvs. poate contribui la aducerea unui bun caz de utilizare în ecosistemul criptomonedelor, dar este, de asemenea, împotriva naturii „hodl” a multor investitori care subscriu la Legea Gresham conform căreia „banii răi alungă bani buni în circulație”.

Când vine vorba de ce bani sunt cheltuiți și ce bani sunt economisiți, bani buni sau criptomonede, în acest caz, vor fi economisite, în timp ce monedele fiduciare vor fi cheltuite în tranzacții zilnice.

Creditul Crypto le permite hodlerilor să acumuleze în continuare

Cardurile de credit, cum ar fi recent lansat BlockFi Rewards Visa Signature Credit Card , nu necesită o conversie în avans a deținerilor criptografice ale unui utilizator pentru a plăti tranzacțiile. În schimb, oferă o limită de credit cu o rată a dobânzii atașată.

Gemini Exchange intenționează să ofere un card de recompense BTC cashback în rețeaua Mastercard. Acesta este un alt exemplu care a adoptat abordarea sistemului de credit moștenit oferind recompense și percepând dobânzi pentru soldurile reportate.

Utilizatorii pot cheltui monede fiat și pot câștiga recompense de rambursare care sunt rambursate sub formă de Bitcoin.

Plățile în dolari în timp ce stivuim statistici se aliniază mai mult la ideea de a cheltui bani răi în tranzacțiile zilnice în timp ce câștigă mai multe cripte, dar necesită ca utilizatorii să aibă monede fiduciare pentru a cheltui.

În cazul în care cineva are doar criptomonede, ar fi forțat să convertească o parte din deținerile lor în forma acceptată de rambursare și, eventual, să suporte un eveniment impozabil, în funcție de legile în care locuiește.

În prezent, cea mai mare parte a populației lumii fie folosește în continuare sistemul financiar tradițional, fie face parte din populația mare a persoanelor nebancare care se află în afara tuturor sistemelor. Injectarea tehnologiei blockchain și a criptomonedelor fie adaugă un alt pas procesului, fie oferă o nouă cale într-o rețea financiară.

Pentru fanii de cripto-hard care dețin cât mai mult din averea lor posibilă în criptomonede, opțiunile pentru cardurile de debit care permit utilizatorilor să-și cheltuiască deținerile pot oferi cea mai bună opțiune.

Deoarece mulți investitori criptomonedici lucrează locuri de muncă care încă plătesc în monede fiduciare, opțiunile pentru cardul de credit oferă o modalitate de a-și folosi veniturile pentru a face cumpărături, în timp ce continuă să se acumuleze fără a fi nevoie să efectueze singuri conversia în criptare.

În legătură cu : Plățile Bitcoin pentru proprietăți imobiliare câștigă tracțiune pe măsură ce deținătorii de criptare caută monetizare

Rețelele vechi vor integra în cele din urmă tehnologia blockchain

Visa și Mastercard au îmbrățișat pe deplin integrarea criptomonedelor și a tehnologiei blockchain în rețelele lor. Visa a raportat recent că deținătorii de carduri cu criptografie au cheltuit peste 1 miliard de dolari în prima jumătate a anului 2021.

Este posibil ca, în viitorul apropiat, întreaga rețea să poată fi bazată pe blockchain, iar utilizatorii să interacționeze cu monede digitale în mod regulat, fără să știe chiar asta.

Oricum presupune modul în care totul se desfășoară pe termen lung, dar tendința actuală a companiilor care eliberează carduri de debit și de credit legate de criptomonede nu prezintă semne de încetinire. Acestea sunt o tactică de marketing încercată și adevărată, utilizată în industrii mari și mici pentru a atrage noi utilizatori.

Doriți mai multe informații despre tranzacționare și investiții pe piețele criptografice?

Opiniile și opiniile exprimate aici sunt doar cele ale autorului și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Cointelegraph.com. Fiecare mișcare de investiții și tranzacționare implică risc, ar trebui să efectuați propriile cercetări atunci când luați o decizie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *