Accidente Biserica Ortodoxă Cutremur Environment and Nature European Union National Natural ro-alert Societate Știri

Accident MORTAL – O mașină a fost spulberată de un TIR. Șoferul autotrenului a refuzat evaluarea medicală

Un bărbat a murit şi o femeie a fost transportată în stare gravă la un spital din Iaşi, vineri, după ce maşina în care ce se aflau a fost lovită de un autotren în dreptul localităţii Poieni din comuna Schitu Duca.

Reprezentanţii Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Iaşi au informat că în cursul nopţii de joi spre vineri, un echipaj de intervenţie cu modul de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD, împreună cu două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi, au intervenit la un accident rutier produs între un TIR şi un autoturism, în dreptul localităţii Poieni.
În urma accidentului, cele două persoane care se aflau în autoturism, un bărbat în vârstă de 33 de ani şi o femeie în vârstă de 31 de ani, au rămas încarcerate.

Potrivit sursei citate, şoferul a fost găsit în stare de inconştienţă. După realizarea manevrelor specifice, concomitent cu acordarea primului ajutor de urgenţă, femeia a fost transportată la spital cu diverse politraumatisme, iar în cazul şoferului a fost declarat decesul.

Conducătorul TIR-ului a refuzat evaluarea medicală.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.