Ashton Kutcher Bitcoin Crypto Cryptocurrencies Mila Kunis Stoner Cats Vitalik Buterin

Cameo surpriză al lui Vitalik Buterin în sufrageria lui Ashton Kutcher și Mila Kunis

Actorul și capitalul de risc, Ashton Kutcher, a publicat un videoclip pe Twitter în care este prezentat el însuși, soția sa Mila Kunis și fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, pentru a explica proiectul noilor veniți

În primul minut, videoclipul îl arată pe Kutcher întrebându-l pe Kunis în condiții de bază legate de criptocurrency și tehnologia blockchain într-o zonă de locuit a casei lor.

După ce Kunis oferă definiții simple cu o singură frază pentru a explica „cripto”, „blockchain” și „descentralizare”, Kutcher cere o descriere a Ethereum. Camera se rotește apoi spre dreapta, trecând pe lângă Kunis pentru a-l dezvălui pe Buterin așezat la o masă.

Buterin lansează o explicație îndelungată a componentelor fundamentale ale Ethereum, articulând modul în care protocolul de contract inteligent diferă de lanțurile „cu un singur scop”, citând Bitcoin ca exemplu.

„Ethereum este un blockchain de uz general […] o platformă deschisă care permite oamenilor să își construiască propriile aplicații deasupra, iar orice construit deasupra Ethereum este protejat și securizat […] de o întreagă rețea de mii de calculatoare din întreaga lume ”, spune Buterin.

„Deoarece [Ethereum] acceptă un limbaj de programare, dezvoltatorii au această creativitate nelimitată în ce fel de lucruri creează de fapt pe Ethereum. Deci, puteți utiliza Ethereum pentru a crea criptomonede sau NFT-uri sau multe alte tipuri de lucruri. ”

Kutcher a răspuns: „Da, asta are sens”.

Link-urile și hashtagurile care însoțesc videoclipul sugerează că a fost creat pentru a promova seria „Jetoane Stoner” a lui Kunis de jetoane nefungibile. Persoanele care cumpără un NFT Stoner Cats primesc, de asemenea, acces la episoadele din seria animată a lui Kunis cu același nume. Se consideră „primul serial animat NFT”.

Imagine promoțională pentru Stoner Cats

Corelat: numind spațiul criptografic „o zonă foarte masculină”, Mila Kunis lansează proiectul NFT

Kutcher nu este străin de NFT-uri, după ce a tokenizat un notepad care a scris în august 2020, originalul fizic fiind incinerat înainte ca simbolul să fie scos la licitație.

Firma sa de capital de risc, A-Grade Investments , a susținut, de asemenea, firme de top din spațiul cripto, inclusiv procesorul de plăți BitPay în 2013 și compania de securitate blockchain BitGo în 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *