Politics Technology

„Sună foarte etic și anonim!”: Hunter Biden va întâlni potențiali cumpărători de artă, alimentând acuzațiile de trafic de influență

Hunter Biden va întâlni potențiali cumpărători înainte de a-și scoate la licitație arta în această toamnă, în ciuda promisiunii de la Casa Albă că vânzările vor fi anonime. Familia Biden a primit noi acuzații de corupție.

Hunter Biden, fiul președintelui Joe Biden, spune că a început să picteze în timp ce se vindeca de o dependență de cocaină crack. Când a apărut știrea că intenționează să vândă aceste tablouri la o expoziție din New York la sfârșitul acestui an, administrația Biden a îndepărtat indignarea conservatoare cu o schemă complicată despre care a spus că va opri cumpărătorii să folosească vânzarea pentru a cumpăra favoarea de la Bidens.

De asemenea, pe rt.com saltul scump al lui Hunter Biden în lumea artei ridică încă mai multe întrebări despre fiul președintelui, dar mass-media încă nu-i pasă

"După o analiză atentă, a fost stabilit un sistem care să-i permită lui Hunter Biden să lucreze în profesia sa în condiții de protecție rezonabile", a declarat reporterilor Jen Psaki, reporterilor, la începutul acestei luni. Psaki a spus că un galerist ar prețui arta lui Hunter, că identitatea cumpărătorilor va fi păstrată secretă de Hunter și familia sa și că ofertele peste prețul cerut vor fi respinse.

Nu mai. De fapt, Hunter se va întâlni cu potențiali cumpărători înainte ca picturile sale să fie vândute, a raportat CBS News miercuri. Purtătorul de cuvânt al galeriei Georges Berges, Robin Davis, a declarat pentru CBS că Biden va participa la două spectacole înainte de vânzare, una la Los Angeles și una la galeria Georges Berges din New York.

Davis a spus că participanții la spectacole vor fi „verificați” , Casa Albă a spus că „președintele a stabilit cele mai înalte standarde etice ale oricărei administrații din istoria americană”, iar o sursă a declarat pentru CBS că „Hunter Biden nu va discuta despre achizițiile potențiale, prețuri sau orice altceva legat de vânzarea de lucrări de artă. ”

Tot pe rt.com Omul vandalizează galeria de artă Hunter Biden pictând cu spray-ul „Daddy”, angajat la galeria de atacuri, este arestat

Cu toate acestea, publicul nu va ști niciodată ce discută Hunter și cumpărătorii. Aceste discuții nu vor fi la îndemâna Legii privind libertatea informației, iar acordul anunțat de Psaki nu include mecanisme de aplicare. Americanilor obișnuiți, care nu au văzut efectiv acordul de etică, li se cere să aibă încredere în Casa Albă și în Bidens.

Conservatorii sunt sceptici. „Se pare că aceste„ vânzări anonime ”vor fi anonime pentru toată lumea, DAR Hunter Biden și cumpărătorii”, a scris pe Twitter Tweet Reprezentantul Colorado, Ken Buck (R). „Mi se pare destul de umbros.”

„Pare o vânzare de artă foarte etică și anonimă!” Senatorul Arkansas, Tom Cotton (R), a scris pe Twitter .

„Hunter Biden se va întâlni cu potențialii cumpărători ai artei sale absurde de preț, care profită de președinție”, a scris pe Twitter Walter Shaub, fost șef al Biroului de Etică al Guvernului în timpul administrației Obama. „Bună durere. Președintele are un astfel de punct orb în această problemă. Sper cu adevărat ca el și fiul său să-și revină în fire. ”

Arta lui Hunter în sine a primit recenzii mixte. Mai mulți critici și experți au declarat pentru New York Post că lucrările sunt „destul de puternice” și „convingătoare”. Cu toate acestea, criticul de artă câștigător al Premiului Pulitzer, Sebastian Smee, a declarat săptămânii trecute la CNN că picturile nu sunt „nimic de văzut” și „nu ați cheltui mai mult de 1.000 de dolari, dacă nu ați fi înrudit cu artistul”. Cu toate acestea, se așteaptă ca tablourile primului fiu să se vândă cu până la 500.000 de dolari pe piesă.

Bătăile de artă la acest preț nu ar fi prima dată când Hunter a fost frumos recompensat pentru munca fără experiență anterioară. În timpul mandatului tatălui său ca vicepreședinte, Hunter Biden a câștigat 50.000 de dolari pe lună în consiliul de administrație al unei firme energetice ucrainene, în ciuda faptului că nu a mai lucrat până acum în sectorul energetic. În timp ce era în consiliul de administrație, l-a prezentat pe tatăl său unui executiv din Burisma care i-a cerut „influență”.

Hunter Biden s-a implicat, de asemenea, în afaceri în China, conform e-mailurilor difuzate, căutând zeci de milioane de dolari doar pentru „introduceri”, cu 10% dintr-o propunere propusă pentru „tipul mare”, o referință aparentă la Joe Biden .

Crezi că prietenii tăi ar fi interesați? Împărtășește această poveste!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *