Accidente Biserica Ortodoxă Cutremur Environment and Nature European Union National Natural ro-alert Societate Știri

Mesajul Papei Francisc pentru Patriarhul Daniel: ‘Iubite frate, reamintindu-ne cu multă afecțiune de întâlnirea noastră, reînnoiesc în rugăciune urările mele’

Patriarhul Daniel a primit un mesaj de felicitare și de la Papa Francisc la împlinirea vârstei de 70 de ani. Conducătorul Bisericii Romano-Catolice a făcut referire la întâlnirea de la Bucureşti din anul 2019 şi l-a rugat pe Dumnezeu să aducă binecuvântările Sale de sănătate și fericire peste Preafericirea Sa.

”Patriarhul Daniel, Îndrumător al Bisericii Ortodoxe Române

Preafericitului Daniel,

Arhiepiscopul Bucureștilor,

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Citește și: EXCLUSIV Mesajul Patriarhului Rusiei pentru Patriarhul Daniel: ‘Îl cunosc de multă vreme. În tinerețe, am avut ocazia să lucrăm în numele unității creștinilor’

Cu ocazia celei de-a șaptezecea zi de naștere a Preafericirii Voastre, Vă asigur cordial de apropierea mea spirituală. Mă rog ca Dumnezeu Cel Atotputernic să aducă binecuvântările Sale de sănătate și fericire peste Preafericirea Voastră și să reverse din abundență darurile Sfântului Duh peste slujirea Voastră bisericească.

Lumina lui Iisus Cel înviat să lumineze întotdeauna asupra Voastră, iar Biserica Ortodoxă Română, sub îndrumarea Preafericirii Voastre, să continue să crească în credință și în caritate, pentru a da mărturie despre Domnul Hristos.

Iubite frate, reamintindu-ne cu multă afecțiune de întâlnirea noastră în București, reînnoiesc în rugăciune urările mele cele mai bune și Vă îmbrățișăm fratern în pacea Domnului.”, se arată în epistola trimisă de la Roma de suveranul pontif publicată de basilica.ro.

Citește și: VIDEO Patriarhul Daniel, după ce a primit cea mai înaltă distincție a României: ‘O onoare pentru întreaga Biserică Ortodoxă Română’ .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *