Politics Technology

Chitaristul Eric Clapton spune că va ANULA spectacolele în locurile care „discriminează” solicitând vaccinarea

Reacționând la guvernul britanic care solicita permise de vaccinare Covid-19 pentru accesul la locurile live și la cluburile de noapte, muzicianul Eric Clapton a spus că va anula spectacolele în locuri care discriminează persoanele nevaccinate.

Spunând că se simte „onorat să fac un anunț al meu”, după ce premierul Boris Johnson a anunțat că vaccinul va trece pe 19 iulie, Clapton a spus că „nu va concerta pe nicio scenă în care există un public discriminat. Cu excepția cazului în care există dispoziții pentru participarea tuturor persoanelor, îmi rezerv dreptul de a anula spectacolul. ”

Autorul cărții „Change the World” a însoțit mesajul cu un link către „Stand and Deliver”, piesa care se opune blocărilor pe care le-a înregistrat cu Van Morrison anul trecut.

Potrivit Rolling Stone, Clapton nu este programat să cânte în Marea Britanie până în mai 2022, când are două întâlniri rezervate la Royal Albert Hall din Londra. De asemenea, are programate o „mână” de concerte în America de Nord în septembrie.

Reacțiile SUA la anunțul lui Clapton au căzut de-a lungul liniilor partizane, universitatea conservatoare Prager lăudându-l pentru că a luptat împotriva „tiraniei arogante”, în timp ce liberalii au spus că nu au vrut niciodată să-l vadă interpretând oricum și că l-au numit rasist pentru comentariile făcute în anii 1970.

Tânărul de 76 de ani a fost mult timp un critic sincer al blocajelor Covid-19. La începutul acestui an, el a tras condamnări pentru că a vorbit despre presupusele efecte adverse pe care le-a experimentat după administrarea vaccinului, plângându-se de „agonie” și „durere cronică” care a făcut imposibilă cântarea la chitară timp de aproximativ o săptămână și și-a lăsat mâinile prea sensibile la căldură și frig.

Clapton a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume în timpul carierei sale solo, realizând hituri precum „Layla”, „Lacrimi în rai” și „Ochii tatălui meu”.

În timp ce majoritatea restricțiilor Covid-19 din Anglia au fost ridicate pe 19 iulie, planurile guvernului Johnson de a utiliza permisele de vaccinare au stârnit opoziție sub formă de petiții și proteste de stradă.

De asemenea, pe rt.com, peste 100.000 de britanici semnează o petiție pentru a ilegaliza discriminarea împotriva persoanelor nevaccinate, în timp ce guvernul avansează cu pașapoartele pentru vaccinul Covid

Îți place povestea asta? Împărtășește-l cu un prieten!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *