Bitcoin Bitcoin Regulation Crypto Cryptocurrencies Cryptocurrency Exchange currency.com regulation United Kingdom

Currency.com devine membru executiv al grupului comercial auto-reglementat CryptoUK

Compania de tranzacționare Crypto Currency.com se alătură CryptoUK, o asociație comercială de autoreglementare pentru industria criptomonedelor din Regatul Unit.

Într-un anunț de joi, CryptoUK a declarat că firma va deveni membru executiv al grupului de reglementare alături de Binance.UK, Crypto.com, CryptoCompare, Electroneum, eToro, Ripple, BCB Group, Outlier Ventures și Simmons & Simmons. Membrii executivi sunt responsabili de colaborarea „pentru a conduce direcția strategică a asociației”, pe lângă colaborarea cu factorii de decizie guvernamentali din Marea Britanie pentru a dezvolta un cadru de reglementare pentru cripto.

Currency.com a declarat că planifică „să stimuleze un dialog și o colaborare mai mari cu autoritățile de reglementare și factorii de decizie”, ca membru al grupului. Șeful de strategie al companiei, Vitaliy Kedyk, a declarat că reglementarea și cele mai bune practici sunt necesare pentru a se adapta la utilizarea generală în creștere a criptomonedelor.

„Comunitatea noastră colaborează pentru a dezvolta sectorul activelor digitale din Marea Britanie și pentru a ajuta la dezvoltarea unui cadru de reglementare de susținere pentru întreprinderile și consumatorii de active criptografice”, a declarat președintele CryptoUK Ian Taylor. „Currency.com va aduce expertiză locală și globală semnificativă Comitetului nostru executiv și inițiativelor sale.”

În legătură: Dacxi se alătură grupului comercial autoreglabil CryptoUK ca membru executiv

Adăugarea companiei de tranzacționare criptografice ca al zecelea membru executiv vine în aceeași săptămână CryptoUK a acceptat firma criptografică din Marea Britanie BCB Group și platforma de risc Outlier Ventures. Armata britanică a lui Binance s-a alăturat grupului de autoreglare în august. CryptoUK s-a format în 2018 și are în prezent peste 50 de membri.

Grupul a declarat că se concentrează în prezent pe susținerea dezvoltării cadrului de reglementare pentru criptare în Regatul Unit, având ca scop transformarea țării în „inima capacităților și talentelor fintech”. Cu toate acestea, alți autorități de reglementare din Marea Britanie par să fi pus Binance în vizor, autoritatea de conduită financiară ordonând schimbului în iunie să înceteze toate activitățile reglementate până când va putea efectua o revizuire a operațiunilor sale. Unele bănci locale, inclusiv Barclays și Santander Marea Britanie, au interzis de atunci plățile către bursa principală de criptare.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *