Bitcoin Bitcoin Options Bitcoin Price Crypto Cryptocurrencies Derivatives Elon Musk Market Analysis Markets

Comercianții Bitcoin urmăresc 32.000 de dolari înainte de expirarea opțiunilor BTC de 330 milioane USD de vineri

Expirarea săptămânală a opțiunilor Bitcoin (BTC ) săptămâna aceasta deține în prezent o dobândă deschisă de 330 milioane dolari. Având în vedere lupta recentă pentru a recâștiga sprijinul de 32.000 de dolari, acest eveniment este un test important al disponibilității taurilor de a afișa semne de inversare.

La 21 iulie, Alameda Research a anunțat că compania a efectuat achiziții Bitcoin sub 30.000 USD , iar Sam Trabucco, comerciantul cantitativ al firmei, a menționat că narațiunea pentru BTC ar putea deveni optimistă din cauza fricii, incertitudinii și îndoielilor (FUD) cauzate de China Interdicție minieră BTC, deblocare GBTC în tonuri de gri și recuperare pe piețele de valori.

Preț BTC / USD la Coinbase. Sursa: TradingView

Graficul de mai sus arată că canalul actual de tendință descendentă, inițiat acum trei săptămâni, ar putea fi invalidat dacă prețul încalcă rezistența de 32.200 USD. Miscarea pare să fi fost declanșată de declarația lui Elon Musk conform căreia firma sa SpaceX deține și Bitcoin.

În timpul întâlnirii din 21 iulie cu Cathie Wood și Jack Dorsey, Musk a spus că, în ciuda zvonurilor, el se opune complet speculațiilor recente că Tesla și-a vândut o parte din poziția Bitcoin.

Este demn de remarcat faptul că zvonurile au avut un anumit sprijin doar pentru că Musk a dat semnale contradictorii pe rețelele de socializare. Mai mult, Tesla vânduse anterior 10% din deținerile sale Bitcoin în luna precedentă.

Sprijinul de 32.000 de dolari este crucial pentru tauri

Expirarea opțiunilor de vineri ar putea fi primul test de rezistență al acestui rebot recent. Dacă taurii vor să stabilească 32.000 de dolari ca nivel de asistență, nu există o modalitate mai bună decât de a provoca cele mai multe daune posibile opțiunilor de vânzare neutre la urs.

Opțiuni agregate Bitcoin pentru 23 iulie. Sursă: Bybt

Primul semnal pe care urșii au încercat să-l domine este raportul de punere la apel. Citirea de 0,81 reflectă o cantitate mai mică de opțiuni de cumpărare (cumpărare) neutre până la urcări pentru expirarea din 23 iulie.

Cu toate acestea, urșii ar fi putut să-și pună o capcană, deoarece 96% din opțiunile de vânzare foloseau 32.000 de dolari sau prețuri de grevă mai mici. Dacă Bitcoin reușește să rămână peste acest nivel vineri la 8:00 AM UTC, la expirare vor participa doar opțiuni put de 8 milioane USD.

Corelat: Prețul Bitcoin atinge 32.000 de dolari, dar valorile derivate arată încă semne de slăbiciune

Pe de altă parte, există opțiuni de apel în valoare de 29 de milioane de dolari până la prețul de grevă de 32.000 de dolari. Această diferență de 21 de milioane de dolari favorizează taurii. Deși mic, este complet opus unei expirări sub 32.000 USD.

Dacă 32.000 de dolari nu reușesc să rețină, urșii vor avea un avantaj de 9 milioane de dolari, deoarece doar 9% din opțiunile de apel au fost plasate la 31.000 de dolari sau mai puțin.

Niciun rezultat nu are o semnificație extremă, dar profiturile ar putea fi folosite pentru expirarea lunară a opțiunilor mai mari, pe 30 iulie. Acesta este principalul motiv pentru care taurii trebuie să se mențină pentru a menține impulsul actual.

Opiniile și opiniile exprimate aici sunt doar cele ale autorului și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Cointelegraph. Fiecare mișcare de investiții și tranzacționare implică risc. Ar trebui să efectuați propriile cercetări atunci când luați o decizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.