Australia Binance Bitcoin Crypto crypto gains Cryptocurrencies Koinly tax

Binance Australia colaborează cu Koinly pentru rapoarte fiscale, deoarece ATO crește conformitatea cu

Sucursala australiană a liderului de schimb de criptomonede Binance a sporit capacitatea utilizatorilor de a raporta cu precizie obligațiile fiscale pe fondul unei presiuni crescute din partea autorităților fiscale locale.

Binance s-a asociat cu start-ul de impozitare pe criptomonede Koinly pentru a ajuta utilizatorii să se confrunte cu obligații fiscale din ce în ce mai mari. Utilizatorilor Binance din Australia li sa oferit acces la soluția de raportare fiscală a Koinly prin integrare.

Koinly a fost fondată în 2018 și acceptă peste 600 de schimburi și portofele, permițând utilizatorilor să își sincronizeze istoricul complet de tranzacționare criptografică cu o platformă centrală compatibilă cu ATO.

Miscarea vine în timp ce Oficiul Fiscal Australian (ATO) își mărește efortul de colectare a impozitelor pe câștigurile din criptomonede. În iulie anul trecut, ATO a vizat 350.000 de investitori și deținători de active criptografice cu o scrisoare privind câștigurile nedeclarate ale criptomonedelor.

În mai 2021, ATO s-a dublat cu eforturile sale, reamintind 100.000 de utilizatori cripto-australieni să raporteze toate câștigurile din declarațiile lor fiscale – cu alte 300.000 de persoane așteptate să fie solicitate să facă acest lucru pe măsură ce depun declarațiile. Acesta a estimat că există peste 600.000 de contribuabili care au investit în cripto-active în ultimii ani. ATO utilizează potrivirea datelor cu schimburile pentru a identifica utilizatorii care ar putea avea facturi fiscale.

Într-un anunț împărtășit cu Cointelegraph, fondatorul Koinly, Robin Singh, a explicat:

„ATO colectează date de evidență în vrac de la bursele criptografice australiene și le compară cu sumele înscrise în declarațiile fiscale anterioare. Nedeclararea câștigurilor criptografice poate atrage o penalizare de 75% din datoria fiscală restantă. ”

De asemenea, Binance își intensifică eforturile educaționale, organizând o masterclass de impozitare la sfârșitul anului financiar, în colaborare cu Koinly, pe 22 iulie.

Legate de: Două cincimi din milenarii australieni cred că investițiile criptografice înving imobilele

Sam Teoh, de la Binance Australia, a declarat că comunitatea criptografică și-a exprimat îngrijorarea cu privire la respectarea impozitelor, adăugând că „aproximativ unul din șase australieni investesc în cripto, contribuabilii și agenții fiscali sunt deopotrivă pe o curbă de învățare abruptă”.

Australienii nu sunt singurii care intră sub atenția fiscalului. La sfârșitul lunii mai, Trezoreria SUA a propus tranzacții criptografice de peste 10.000 USD să fie raportate Serviciului de venituri interne.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *