Australia Binance Bitcoin Crypto crypto gains Cryptocurrencies Koinly tax

Binance Australia colaborează cu Koinly pentru rapoarte fiscale, deoarece ATO crește conformitatea cu

Sucursala australiană a liderului de schimb de criptomonede Binance a sporit capacitatea utilizatorilor de a raporta cu precizie obligațiile fiscale pe fondul unei presiuni crescute din partea autorităților fiscale locale.

Binance s-a asociat cu start-ul de impozitare pe criptomonede Koinly pentru a ajuta utilizatorii să se confrunte cu obligații fiscale din ce în ce mai mari. Utilizatorilor Binance din Australia li sa oferit acces la soluția de raportare fiscală a Koinly prin integrare.

Koinly a fost fondată în 2018 și acceptă peste 600 de schimburi și portofele, permițând utilizatorilor să își sincronizeze istoricul complet de tranzacționare criptografică cu o platformă centrală compatibilă cu ATO.

Miscarea vine în timp ce Oficiul Fiscal Australian (ATO) își mărește efortul de colectare a impozitelor pe câștigurile din criptomonede. În iulie anul trecut, ATO a vizat 350.000 de investitori și deținători de active criptografice cu o scrisoare privind câștigurile nedeclarate ale criptomonedelor.

În mai 2021, ATO s-a dublat cu eforturile sale, reamintind 100.000 de utilizatori cripto-australieni să raporteze toate câștigurile din declarațiile lor fiscale – cu alte 300.000 de persoane așteptate să fie solicitate să facă acest lucru pe măsură ce depun declarațiile. Acesta a estimat că există peste 600.000 de contribuabili care au investit în cripto-active în ultimii ani. ATO utilizează potrivirea datelor cu schimburile pentru a identifica utilizatorii care ar putea avea facturi fiscale.

Într-un anunț împărtășit cu Cointelegraph, fondatorul Koinly, Robin Singh, a explicat:

„ATO colectează date de evidență în vrac de la bursele criptografice australiene și le compară cu sumele înscrise în declarațiile fiscale anterioare. Nedeclararea câștigurilor criptografice poate atrage o penalizare de 75% din datoria fiscală restantă. ”

De asemenea, Binance își intensifică eforturile educaționale, organizând o masterclass de impozitare la sfârșitul anului financiar, în colaborare cu Koinly, pe 22 iulie.

Legate de: Două cincimi din milenarii australieni cred că investițiile criptografice înving imobilele

Sam Teoh, de la Binance Australia, a declarat că comunitatea criptografică și-a exprimat îngrijorarea cu privire la respectarea impozitelor, adăugând că „aproximativ unul din șase australieni investesc în cripto, contribuabilii și agenții fiscali sunt deopotrivă pe o curbă de învățare abruptă”.

Australienii nu sunt singurii care intră sub atenția fiscalului. La sfârșitul lunii mai, Trezoreria SUA a propus tranzacții criptografice de peste 10.000 USD să fie raportate Serviciului de venituri interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.