Politics Technology

Rand Paul va face o „trimitere penală” către DOJ după ce l-a acuzat pe Fauci că „a mințit Congresul” în ceea ce privește cercetarea asupra virusului cu funcționare

Senatorul Rand Paul (R-Kentucky) cere procurorilor federali să-l tragă la răspundere pe doctorul Anthony Fauci pentru presupus că s-a sperjurat în mărturia congresului în legătură cu finanțarea cercetărilor care au făcut un virus animal transmisibil oamenilor.

"Voi trimite o scrisoare către Departamentul de Justiție (DOJ) cerând o sesizare penală pentru că a mințit Congresul", a spus Paul marți seara într-un interviu acordat Fox News.

Declarația a venit la câteva ore după ce Paul s-a luptat cu Fauci, consilierul medical șef al președintelui Joe Biden, într-o audiere înflăcărată a Senatului asupra pandemiei Covid-19. Fauci a negat faptul că a mințit Congresul atunci când a depus mărturie în mai, că Institutele Naționale de Sănătate (NIH) din SUA nu au finanțat niciodată așa-numita cercetare a virusului câștig de funcție la Institutul de virologie Wuhan din China.

Paul a citat o lucrare a unui om de știință din Wuhan privind cercetarea coronavirusurilor de lilieci , finanțată de NIH, și a menționat că a fost revizuită de biologul MIT Kevin Esvelt, care a concluzionat că „anumite tehnici pe care cercetătorii le-au folosit păreau să îndeplinească definiția câștigului funcției. ”

Fauci a reiterat că cercetarea nu a fost un câștig de funcție, așa cum a susținut și NIH, și i-a spus lui Paul: „Nu știi despre ce vorbești, sincer, și vreau să spun asta oficial”. El a continuat să îl acuze pe senatorul că a mințit, spunând că Paul sugerează că cercetarea finanțată de NIH a creat Covid-19. Paul a susținut că Fauci creează un om de paie, subliniind în mod repetat că nu spunea că virușii în cauză au cauzat pandemia.

Tot pe rt.com „Nu știi despre ce vorbești!”: Fauci ÎL PIERDE cu senatorul Rand Paul pentru acuzațiile de finanțare din laboratorul Wuhan

Minciuna către Congres este o crimă pedepsită cu până la cinci ani de închisoare. Trimiterile către DOJ de către membrii Congresului nu sunt obligatorii și deseori nu duc la nimic. Paul a susținut că nu există nicio îndoială că cercetarea în cauză este simbolul câștigului funcției.

"Avem oameni de știință care se vor alinia cu zeci pentru a spune că cercetarea pe care a finanțat-o a câștigat funcția", a declarat senatorul pentru Fox. „Face acest lucru pentru că are un interes personal pentru a-și acoperi urmele și pentru a-și acoperi conexiunea cu laboratorul Wuhan.” El a adăugat că, indiferent dacă s-a dovedit că Covid-19 provine din laboratorul din Wuhan, Fauci „minte dacă a finanțat sau nu cercetarea privind câștigul funcției și da, ar trebui să fie pedepsit”.

Tot pe rt.com Nu ești Dumnezeu, Dr Fauci. Dacă știința nu ar fi niciodată contestată, nu am face niciodată progrese

Richard Grenell, fost director interimar al serviciilor de informații naționale din administrația Trump, s-a numărat printre cei convinși de vinovăția lui Fauci, postând un videoclip cu mâna lui Fauci tremurând în timp ce Paul era la grătar. „A fost depășit”, a spus Grenell. „Dr. Fauci nu are credibilitate. A implodat și a înrăutățit situația ”.

Fauci a fost descris ca un erou al pandemiei de către politicienii democrați și de către mass-media, în ciuda faptului că se întorc pe ghidurile de îmbrăcăminte și alte recomandări. Paul a menționat că Fauci controlează miliarde de dolari în finanțarea cercetării și a susținut că oamenii de știință se tem să spună ceva critic despre el.

„Oamenii se tem de el de moarte”, i -a spus Paul lui Fox. „Cercetătorii nu îl vor trece. A-l traversa înseamnă că sunt ultimii bani pe care îi vei primi vreodată ”.

El a sugerat, de asemenea, că Fauci ofensează natura muncii efectuate la laboratorul Wuhan pentru a scăpa de responsabilitatea rolului său în astfel de cercetări și pentru apărarea prealabilă a câștigului funcției, spunând că cunoștințele acumulate merită riscul de a provoca o pandemie. , ceea ce a susținut că ar fi puțin probabil.

"Aceasta este doar o judecată teribilă și nu ar trebui să lăsăm viitorul omenirii unui singur birocrat", a declarat Paul pentru gazda podcastului Brad Polumbo.

Îți place povestea asta? Împărtășește-l cu un prieten!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *