$100 million Bitcoin Crypto Crypto unicorn Cryptocurrencies NFT marketplace OpenSea Series B funding

OpenSea este cel mai recent unicorn criptografic după runda de finanțare de 100 milioane USD

OpenSea a devenit cel mai recent cripto unicorn după ce a anunțat o rundă de finanțare din seria B de 100 de milioane de dolari condusă de firma de capital de risc Andreessen Horowitz la o evaluare de 1,5 miliarde de dolari.

Statutul de unicorn este atribuit firmelor care sunt evaluate la peste 1 miliard de dolari, iar OpenSea se alătură acum unei liste lungi de unicorni cripto, cum ar fi Coinbase, Animoca Brands și Chainalysis, pentru a numi doar câteva.

Strângerea de fonduri a inclus participarea fondurilor speculative și a companiei de capital privat Coatue, împreună cu sprijinul unor personalități precum fostul președinte al Walt Disney, Michael Ovitz, actorul Ashton Kutcher și starul NBA, Kevin Durant.

Într-o postare pe blogul din 20 iulie, alături de runda de finanțare de 100 de milioane de dolari, OpenSea a anunțat, de asemenea, în mod oficial sprijin pentru blockchain extins, începând cu o piață „fără gaze” pe Polygon, o soluție de scalare Ethereum de nivel 2.

„Cumpărătorii nu mai trebuie să plătească taxe blockchain atunci când fac tranzacții pe OpenSea, iar creatorii își pot câștiga pe deplin drumul către cripto pentru prima dată”, a dezvăluit firma.

Conform TechCrunch, OpenSea intenționează, de asemenea , să extindă în viitor suportul pentru blockchain-ul Flow al Dapper Lab împreună cu Tezos.

Cea mai recentă rundă de finanțare arată o creștere semnificativă pentru una dintre piețele NFT de top din industrie și continuă cu runda de finanțare Seria A de 23 milioane USD din martie , care a fost condusă și de Andreessen Horowitz .

OpenSea nu a confirmat în mod specific către ce fonduri se vor îndrepta, însă un raport Forbes a afirmat că fondurile vor fi folosite pentru a dezvolta echipa, pentru a construi un sprijin încrucișat suplimentar și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Kathryn Haun, partener general la Andreessen Horowitz, se va alătura și consiliului de administrație al OpenSea.

În legătură cu: Nifty News: Frontmanul Muse renunță la NFT, cimpanzeii creează NFT și multe altele …

De asemenea, OpenSea a luat în calcul faptul că are ambiții de a lansa alte proiecte pentru a-și însoți piața NFT în viitor:

„Misiunea noastră mai largă este de a contribui la crearea sistemelor și standardelor care permit conversia tuturor tipurilor de bogăție digitală în forme care sunt cu adevărat proprietare și liber schimbabile.”

În ciuda unei recăderi generale a publicității față de NFT în ultimele luni, Cointelegraph a raportat pe 7 iulie că vânzările de NFT în prima jumătate a anului 2021 au depășit 2,5 miliarde de dolari .

Potrivit datelor de la DappRader, piața OpenSea a înregistrat un volum în valoare de 181,92 milioane USD din 553.000 de tranzacții în ultimele 30 de zile.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.