man Model National Știri

O femeie de 49 de ani din Italia a murit după câteva ore de la administrarea vaccinului anticovid. Valentina Bencini fusese vaccinată cu serul Moderna

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Valentina Bencini, în vârstă de 49 de ani, s-a vaccinat cu prima doză de la Moderna. La scurt timp de la inoculare, Valentina s-a prăbușit  în propria casă, anunță Antena3.

Fostul ei iubit, care încă avea cheile locuinței, a fost cel care a descoperit-o pe femeie fără suflare. Medicii au constatat că nu ar fi vorba de o moarte violentă, ci mai degrabă, ipoteza vaccinului rămâne cauza principală.

Autopsia Valentinei a fost efectuată ieri după-amiază. Medicul legist are la dispoziție 60 de zile să ofere un răspuns clar în cazul morții femeii. Medicul a fost desemnat chiar de familia victimei, cu scopul de a afla dacă vaccinarea cu prima doză de vaccin Moderna a fost cauza decesului. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *