Animoca Brands Bitcoin Crypto Cryptocurrencies HoDooi.com Launchpad Luna NFTs Sushi LSD NFTs Tokenized wine Tyson Fury

Nifty News: NFT-ul lui Tyson Fury plasează aproape 1 milion de dolari, o călătorie proastă de la Sushi, vinul devine minunat …

Prima aventură a Tyson Fury pe piața NFT a avut ca rezultat o singură vânzare NFT pentru aproape 1 milion de dolari pe HoDooi.com – o nouă platformă care urmărește să devină „eBay-ul NFT-urilor”.

Licitația pentru „Lineal by Tyson Fury” s-a încheiat pe 16 iulie și reprezintă una dintre cele mai bune vânzări pe piață pe tema sportivilor de până acum. NFT descrie o ilustrație simbolizată a lui Fury cu două centuri de campionat peste fiecare umăr și o coroană cu porecla sa „Rege țigan” în față.

NFT include bonusuri din lumea reală, cum ar fi o pictură semnată de cinci pe cinci picioare a operei de artă, mănuși de box semnate și videoclip de la Fury care îl felicită pe ofertantul câștigător.

NFT „Lineal by Tyson Fury”: HoDooi.com

Vânzarea NFT pe HoDooi a fost, de asemenea, însoțită de o colecție de cinci NFT-uri în ediție deschisă, cu un număr diferit de exemplare, care au un preț cuprins între 250 USDT și 1000 USDT și sunt încă în vânzare.

„A fost minunat să lucrez cu echipa HoDooi și sunt fericit că suntem cu toții o parte a istoriei, cu una dintre cele mai mari oferte pentru un singur NFT sportiv!” Spuse Fury.

Vin fin tokenizat

WiV Technology, o platformă de tranzacționare blockchain pentru „active unice”, a colaborat cu guvernul georgian pentru a simboliza unele dintre cele mai bune vinuri și whisky-uri din țară drept NFT. Platforma permite producătorilor și colecționarilor să cumpere, să vândă și să împrumute bani din deținerile lor.

NFT-uri de active unice: WiV

Ideea este de a oferi transparență, costuri reduse și eficiență la cumpărarea și vânzarea de active precum vinul. Companiile de vin din Georgia vor putea, de asemenea, să certifice autenticitatea liniilor de produse cu utilizarea NFT-urilor.

„Fiecărui activ de vin i se alocă un jeton digital corespunzător care colectează și stochează în siguranță informații despre proveniența vinului și istoricul tranzacțiilor”, se arată pe site-ul WiV.

WiV intenționează, de asemenea, să dezvolte un program de asigurare a calității găzduit de un grup de judecători experți pentru a spori credibilitatea gamelor de vinuri din Georgia.

„Economia se schimbă. Activele fizice pot fi transformate acum în reprezentări digitale ale activelor fizice, astfel încât să poată fi tranzacționate mai rapid și mai eficient ”, a declarat Salome Zourabichvili, președintele Georgiei.

NFT-uri tematice LSD

Pe 20 iulie, Sushi a anunțat lansarea unui nou producător automatizat de piață (AMM) denumit „Trident” și a renunțat la un NFT cu tematică LSD pentru a sărbători lansarea.

NFT este supranumit „Bad Trip” și descrie un trident de argint cocoțat deasupra unui glob ocular așezat printre deșert, cu un fundal de statui asemănătoare oamenilor – în esență, ceva ce ați putea vedea într-o călătorie LSD proastă.

Versiunile simbolizate și fracționate ale operei de artă sunt puse în vânzare pe Miso Sushi, fiind disponibile 20 de exemplare complete. În starea actuală, prețul actual al unui NFT Bad Trip este de 269 SUSHI.

Noul accelerator NFT: Launchpad Luna

Animoca Brands, cel mai important dezvoltator de jocuri și proprietăți NFT, a colaborat cu acceleratorul de risc Brinc pentru a lansa un nou program pentru a ajuta startup-urile bazate pe NFT numite „Launchpad Luna”.

Perechea a făcut anunțul pe 20 iulie și a menționat că programul „va identifica și va promova inovația NFT în domeniile culturii, artei, divertismentului, mass-media, jocurilor, streamingului, colecțiilor, asigurărilor, finanțelor și gestionării datelor”.

Proiectele din faza incipientă văzute ca având un „potențial ridicat” vor primi o investiție de până la 500.000 de dolari, alături de un program de mentorat.

În legătură cu: OpenSea este cel mai recent unicorn criptografic după runda de finanțare de 100 de milioane de dolari

A rotunji

Cointelegraph a raportat pe 21 iulie că platforma de jocuri blockchain Enjin intenționează să utilizeze NFT-uri pentru a promova sustenabilitatea și egalitatea ca parte a Pactului Global al Națiunilor Unite.

Compania a sugerat metode cum ar fi utilizarea tehnologiei NFT pentru a combate schimbările climatice, folosind-o în companiile de captare a carbonului și reducerea decalajului bogăției globale, permițând creatorilor să aibă acces fără permisiune pe piețele NFT.

O nouă platformă NFT concentrată social, denumită „Define”, a strâns 5 milioane de dolari în investiții strategice ca parte a unei mișcări de a include mai multe companii în sectorul NFT. Ca parte a platformei, utilizatorilor li se oferă profiluri sociale bazate pe NFT, care reflectă contribuția lor la rețea și realizările.

Strângerea de 5 milioane de dolari a fost condusă de Huobi Ventures, compania de divertisment eSports Abyss și dezvoltatorul global de jocuri PearlAbyss.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *