Accidente Biserica Ortodoxă Cutremur Environment and Nature European Union National Natural ro-alert Societate Știri

Liderul Partidul Acțiunii Comune ‘Congresul Civic’: În Parlament de la Chișinău au intrat două partide și o grupare criminală

Liderul Partidul Acțiunii Comune „Congresul Civic”, Mark Tkaciuk, consideră că rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie curent, se datorează faptului că, alegătorii ar fi votat pentru Maia Sandu sau ar fi avut loc un referendum împotriva lui Igor Dodon, noteaz[ știri.md

„Vedem că în Parlament au intrat două partide și o grupare criminală”, a menționat Mark Tkaciuk.

Politicianul, întrebat dacă prin termenul „grupare criminală” face aluzie la Partidul „Șor”, a confirmat referința.

Liderul formațiunii mai susține că, celelalte partide politice, care au participat în cadrul alegerilor parlamentare anticipate, au avut parte de un „fiasco”.

„Indiferent de cât de bine s-au manifestat în campania electorală, cât de cunoscuți sunt liderii lor, programele electorale, s-a produs un fiasco dintr-un simplu motiv.

Consider că, ceea ce vedem astăzi în parlament, se datorează faptului că, alegerile parlamentare care au trecut s-au dovedit a fi un al treilea tur al alegerilor prezidențiale din noiembrie”, a declarat Tkaciuk.

De asemenea, referitor la acest subiect, liderul formațiunii „Congresul Civic” a conchis că, pe parcursul campaniei electorale și în urma sondajelor, a observat că alegătorii nu au luat în calitate de lideri pe celelalte partide.

Realitatea.md amintește că, la alegerile parlamentare din 11 iulie curent, Partidului Politic „Partidul Acțiunii Comune-Congresul Civic” a acumulat 0,77% din voturi .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *