Bitcoin Crypto Cryptocurrencies Cryptocurrency Exchange Payments

Schimbul criptografic OKCoin atinge filiala FIS Worldpay pentru a conduce expansiunea globală

Schimb de criptomonede OKCoin a selectat furnizorul de servicii comerciale Worldpay pentru a-și ajuta eforturile de extindere, care include aducerea plăților cripto-la-criptă către un public global.

OKCoin va valorifica serviciile de schimb valutar ale Worldpay, permițând clienților să cumpere criptomonede cu carduri de credit și de debit. Jason Lau, COO al OKCoin, a declarat că firma sa a ales Worldpay pentru experiența sa extinsă de lucru cu schimburi de criptomonede. El a explicat în continuare:

„Pe măsură ce activăm noi piețe și monede locale, deschiderea de noi canale de plăți va juca un rol cheie în creșterea noastră, precum și în industria globală a criptomonedelor.”

În legătură cu aceasta: 40% intenționează să utilizeze cripto pentru plăți în anul următor: sondaj Mastercard

Jason Pavona, directorul general pentru America de Nord la Worldpay Merchant Solutions, a descris experiența companiei sale lucrând cu schimburi criptografice:

„În ultimii opt ani, am lucrat cu unele dintre cele mai mari schimburi criptografice din lume, construind soluții pentru a deschide plăți cu cardul și plăți către consumatori folosind schimburi criptografice.”

Pavona a mai indicat că „interesul pentru [criptomonede] nu a fost niciodată mai mare”.

Legat de acesta: CEO-ul BlackRock semnalează o cerere scăzută de criptare de la investitorii pe termen lung

Worldpay este deținută în totalitate de FIS, un furnizor de servicii comerciale și tehnologie tranzacționat public. FIS este atât o companie Fortune 500, cât și un membru al S&P 500 Index cu capitalizare mare. Compania procesează peste 2 trilioane de dolari în tranzacții anuale.

Schimburile de criptomonede au înregistrat o creștere semnificativă a numărului de noi utilizatori în ultimul an, mai mulți aderându-se la râvnita categorie de unicorn – termen care descrie startup-urile cu o evaluare de cel puțin 1 miliard de dolari. După cum a raportat Cointelegraph, schimbul de instrumente financiare derivate FTX a distrus recent un nou record de finanțare criptografică, ajungând la evaluarea sa totală la 18 miliarde de dolari . Între timp, o pereche de burse din America Latină – Bitso și Mercado Bitcoin – și-au văzut evaluările crescând peste 2 miliarde de dolari.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.