Bitcoin Chainlink Crypto Cryptocurrencies oracle provider VRF

Chainlink încorporează în medie 1,4 parteneri noi în fiecare zi în 2021

Furnizorul principal Oracle, Chainlink, a integrat integrări de parteneri cu o rată de peste 1,4 zilnic în 2021 până acum.

Potrivit arhivelor portalului ecosistemului Chainlink, până în prezent, 281 de proiecte criptografice diferite au anunțat integrări în 2021, calendarul fiind în prezent de 201 zile pe an.

În timp ce integrările Chainlink de la terțe părți totalizează în prezent 650, ceea ce înseamnă că 43% dintre partenerii proiectului au fost incluși în acest an. În schimb, aproximativ 250 de parteneri s-au integrat cu Chainlink pe tot parcursul anului 2020.

În timp ce mulți dintre partenerii Chainlink sunt proiecte puțin cunoscute în stadiile lor incipiente, unii dintre principalii jucători ai sectorului cripto s-au alăturat recent furnizorului de oracole, inclusiv Huobi's ECO Chain, Hedera Governing Council și Alchemix.

Un număr din ce în ce mai mare de proiecte utilizează, de asemenea, funcția aleatorie verificabilă (VRF) a Chainlink, care oferă aplicațiilor descentralizate o soluție sigură și automatizată pentru generarea randomizării.

În legătură cu: integrarea lanțului înseamnă că metaversul poate reflecta cu adevărat lumea reală

De exemplu, jocul alimentat de blockchain Infinity Skies a anunțat că s-a alăturat echipei cu Chainlink pe 20 iulie pentru a-și distribui „prada” în joc într-un mod corect.

„Din moment ce este probabilist și loot NFTs dețin o valoare reală a jucătorilor, este imperativ ca baterea loot nu poate fi«gamed»,“ Infinity Skies a declarat .

„Chainlink VRF oferă contractul inteligent al Infinity Skies, responsabil cu deschiderea pieptului, cu acces direct la un număr aleatoriu care nu poate fi manipulat și audibil pentru a determina rezultatele la deschiderea cufărelor.”

Dezvoltatorii Crypto au venit cu o gamă largă de aplicații noi pentru funcționalitatea VRF a Chainlink, PancakeSwap integrând și VRF pentru aplicația sa de loterie descentralizată săptămâna trecută. Alte proiecte utilizează VRF pentru a se asigura că premiile și recompensele sunt emise într-un mod verificabil și corect.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *