Bitcoin Crypto Cryptocurrencies Funding NFT Venture Capital

Platforma socială NFT DeFine strânge 5 milioane de dolari de la investitorii asiatici

DeFine, o platformă de jetoane nefungibile orientată social, a strâns 5 milioane de dolari în investiții strategice ca parte a unui efort mai amplu de a aborda mai multe companii în lumea NFT.

Creșterea a fost condusă de Huobi Ventures, compania de divertisment eSports Abyss și dezvoltatorul global de jocuri PearlAbyss, a anunțat compania marți. Au participat, de asemenea, mai multe fonduri blockchain din Asia, inclusiv Draper Dragon, NGC Ventures și SevenX Ventures.

„Este plăcerea mea să am aceste companii majore de jocuri și divertisment din Asia ca investitori strategici”, a spus Myoung Hoon Kang, liderul operațiunilor globale ale DeFine. „Investițiile strategice și parteneriatul ne vor permite să dezvoltăm împreună noi oportunități de piață în diferite sectoare.”

Conectat: South China Morning Post pentru a simboliza arhiva de 118 ani cu NFT-uri

Ca parte a investiției lor strategice, investitorii vor primi sprijin direct de la DeFine pentru conectarea la piața NFT. Compania are un obiectiv înalt de a deveni cel mai mare ecosistem NFT din Asia. Unul dintre obiectivele sale principale este de a aduce NFT-urile către publicul de masă, începând cu industria jocurilor și divertismentului.

DeFine se descrie ca o platformă socială NFT pentru toate tipurile de creatori, inclusiv artiști, muzicieni, jucători, influențatori și sportivi. Utilizatorii platformei au profiluri sociale bazate pe NFT, care reflectă contribuțiile lor la rețea și realizările.

Legat de: Cointelegraph exclusiv: Artistul Damien Hirst spune că NFT-urile sunt ca „invenția hârtiei”

Vânzarea NFT-urilor a crescut în prima jumătate a anului 2021 , ajungând la 2,5 miliarde de dolari, potrivit datelor de la DappRadar. Jocurile și divertismentul sunt două dintre cele mai citate cazuri de utilizare pentru NFT-uri. Fondurile de risc au recunoscut această tendință și au vărsat milioane de dolari în startup-uri orientate către NFT doar în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.