National Opinii Politică Societate Știri

România în finala Campionatelor Europene de tenis de masă pentru juniori Under-19

România va înfrunta Rusia în finala feminină a Campionatelor Europene de tenis de masă pentru juniori Under-19 de la Varazdin (Croaţia), în timp ce la masculin tricolorii vor evolua în finala mică împotriva Spaniei, conform agerpres.

Echipa feminină a României, compusă din Elena Zaharia, Camelia Mitrofan, Adela Struna, Evelyn Ungvari şi Ioana Sîngeorzan, a trecut marţi de Ungaria cu 3-1 în sferturi. Punctele au fost aduse de Elena Zaharia (3-0 cu Anna Fejos şi 3-0 cu Helga Dari) şi de Luciana Mitrofan (3-0 cu Anna Volentics), punctul adversarelor fiind obţinut de Helga Dari (3-0 cu Ioana Sîngeorzan).

În semifinale, tricolorele au câştigat cu 3-0 în faţa Turciei. Ioana Sîngeorzan a dispus de Ozge Yilmaz cu 3-0, Elena Zaharia a învins-o pe Ece Harac cu 3-0, iar Luciana Mitrofan a întrecut-o pe Zeynep Karaca cu 3-0.

La masculin, România (Darius Movileanu, Eduard Ionescu, Andrei Istrate, Andrei Tomica, Mihai Roşca) a dispus în sferturi de Italia cu 3-1. Darius Movileanu a adus două puncte, după 3-0 cu Andrea Puppo şi 3-2 cu John Oyebode, iar Andrei Istrate a câştigat cu 3-1 duelul cu Marco Cappuccio. În alt meci, Eduard Ionescu a cedat cu 2-3 în faţa lui John Oyebode.

În semifinale, România a fost învinsă de Polonia cu 3-0. Eduard Ionescu a fost întrecut de Samuel Kulczycki cu 3-2, Darius Movileanu a pierdut în faţa lui Maciej Kubik cu 0-3, iar Andrei Istrate a cedat în disputa cu Milosz Redzimski, scor 0-3.

În finala mică, România va înfrunta Spania, miercuri, de la 20:30.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *