Life Lifestyle man National Politică Politics Technology

Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu liderul georgian Salome Zurabishvili

CHIȘINĂU, 20 iul – Sputnik. La finele vizitei sale la Batumi, președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu liderul georgian Salome Zurabishvili.

Potrivit lui Sandu, discuția din această dimineață cu omologul său georgian a fost una constructivă.

”Am trecut în revistă agenda bilaterală dintre țările noastre, am convenit să extindem contactele la nivel înalt și să găsim soluții inovatoare pentru intensificarea relațiilor economice și comerciale dintre Republica Moldova și Georgia”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Sandu i-a mulțumit lui Zurabishvili pentru invitația la conferința de la Batumi și pentru eforturile de a pune în valoare oportunitățile oferite de Parteneriatul Estic.

Amintim că președintele Maia Sandu se află într-o vizită de lucru în Georgia, unde a participat la cea de-a 17-ea ediție a Conferinței internaționale de la Batumi, desfășurată sub genericul ”Trei state – o singură alegere: Georgia, Moldova și Ucraina în mișcare”.

În cadrul evenimentului, Sandu a semnat o declarație comună cu președinții Ucrainei și Georgiei, Volodimir Zelenski și Salome Zourabișvili.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *