Axe Billy Markus Bitcoin Crypto Cryptocurrencies DOGE Doge Day Dogecan Dogecoin

Axe dezvăluie un număr limitat de spray-uri cu tematică Dogecoin

Popular producător de produse pentru îngrijirea bărbaților, Ax. urmează să lanseze o serie limitată de spray de corp cu tematică Dogecoin (DOGE) denumit „Dogecan”.

Axe's Dogecans va fi oferit gratuit, consumatorii fiind încurajați să se înregistreze pe site-ul firmei pentru a avea șansa de a primi o cutie. Cu toate acestea, campania de marketing pare a fi indisponibilă fanaticilor DOGE în afara SUA

Compania a trimis deja mostre timpurii personalităților populare Dogecoin, inclusiv cofondatorului Dogecoin Billy Markus, popularului cont Twitter Dogecoin Rise și muzicianului și susținătorului DOGE Lil Mook.

Campania de marketing a fost tachinată pentru prima dată în aprilie, în jurul Zilei Dogilor, Axe afirmând că va produce un spray corporal „criptat parfumat” în cazul în care DOGE va depăși 1 USD.

În ciuda faptului că DOGE nu a atins niciodată marca de 1 USD, firma a continuat producând spray-ul pentru corp, descriind produsul ca având un „mosc umed”. Ambalajul deodorantului include un card pe care scrie:

„Mergem pe Lună, în această cutie veți găsi încrederea criptografică de care aveți nevoie pentru a ajunge acolo.”

Întrucât DOGE a atins maximul de 0,73 dolari pe 8 mai, prețul presupusei criptomonede preferate a lui Elon Musk a scăzut cu 76,1% pentru a se situa astăzi la 0,17 dolari, potrivit datelor CoinGecko.

În ciuda tendinței descendente a DOGE spre sfârșitul celui de-al doilea trimestru, Cointelegraph a raportat recent că volumul zilnic de DOGE a crescut de aproape 13 ori în trimestrul II pentru a marca aproximativ 1 miliard de dolari în medie.

În legătură cu: atacul DOGE: cofondatorul consideră cripto-ul drept „tehnologie hipercapitalistă de dreapta

Ax nu este firma principală care a promovat memecoinul favorit cultului, alăturându-se celor de laSlim Jims, Snickers și Milkyway – care au sărbătorit în mod deschis Ziua Dogilor pe 20 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.