Politics Technology

Controversata vedetă australiană de baschet Cambage, investigată pentru „altercație”, după ce a renunțat la echipa olimpică

Controversata stea australiană de baschet Liz Cambage este acum oficial investigată de federația țării sale pentru o posibilă „încălcare a cadrului de integritate și a codului de conduită” după retragerea Jocurilor Olimpice.

Citând probleme de sănătate mintală, Cambage, care a fost implicat în rândurile de curse și a criticat o „Australia albă” , a ieșit din viitoarele Jocuri de la Tokyo, în urma acuzațiilor despre un șir de incidente în timpul pregătirilor Opalilor din Las Vegas.

Cel mai important ar fi implicat o confruntare fizică și verbală cu membrii echipei nigeriene în timpul unei scrimbări, ca parte a unui joc care a fost jucat în spatele ușilor închise.

Pentru aceasta, Basketball Australia investighează comportamentul tânărului de 29 de ani, după cum a confirmat luni o declarație.

"Circumstanțele care au înconjurat incidentul care a avut loc în timpul luptei dintre Nigeria și Australia care au implicat-o pe Liz Cambage sunt în prezent în curs de anchetă pentru o încălcare a cadrului de integritate și a codului de conduită", a spus acesta.

"Întrucât Liz s-a retras din Jocurile Olimpice din motive de sănătate mintală, nu vom face niciun comentariu cu privire la stadiul anchetei până când problema nu va fi încheiată".

De asemenea, pe rt.com, vedeta australiană de baschet, care a amenințat boicotarea Jocurilor Olimpice și a fost implicată în greutate, iar rândurile de curse renunță la jocurile „terifiante” de la Tokyo

Dar ar fi existat și alții, susțin surse din apropierea taberei Opals prin intermediul news.com.au.

Mai exact, ar fi fost „văzută” în Sin City și nu a fost în hotelul echipei pentru „perioade lungi de timp”.

Zvonurile împotriva Nigeriei și a altor probleme se presupune că i-au frustrat pe colegii de echipă din Cambage de ceva timp, ceea ce a determinat discuții între jucători cu privire la viitorul centrului, cum ar fi potențialul său îndepărtare din echipă.

Dar, la doar câteva ore după ce AOC a confirmat ancheta asupra Cambage, vedeta de baschet de 6 ft 8in și-a lansat declarația de retragere – care a avut un „efect drenant” asupra celorlalți Opals – și a explicat-o printr-un videoclip Instagram.

„Ieri a fost literalmente una dintre cele mai grele decizii din viața mea”, a spus ea.

"Dar venise. Am avut defecțiuni în parcarea de la Whole Foods. Atacuri de panică non-stop. Hiperventilare. La gândul de a intra într-una dintre cele mai presiuni ridicate, care se află deja într-un balon .

"Fără fani, fără prieteni. Nu am jucat niciodată fără fani", a insistat ea, în timp ce admite că lucrurile „s- au încălzit în jocul din Nigeria” .

„A existat o altercație fizică și s-au schimbat cuvinte, dar aud lucruri care nu sunt deloc adevărate.

"Tot ce s-a întâmplat și tot ce s-a spus este pe film", a adăugat ea, și se înțelege că ambele părți au o copie a setului de descendență nigeriană Cambage cu opoziția.

Refuzând, de asemenea, afirmația că a ieșit în Vegas, vedeta WNBA a protestat: „Am fost aici [camera ei de hotel] și singura dată când am părăsit această nenorocită bulă a fost pentru jocul All-Star”.

În absența ei, Opalii au obținut prima lor victorie în fața a șase ori medalie de aur care a cucerit echipa SUA din 2010 și au primit un spor de încredere, deoarece au reușit să învingă elita fără cel mai bun jucător și golgheter al lor.

"Nu a fost ușor, dar arată caracterul acestei echipe", a remarcat antrenorul Opals, Sandy Brondello, care va zbura acum la Tokyo împreună cu restul echipei pentru a începe campania olimpică.

De asemenea, pe rt.com „Nu voi lăsa niciodată un om alb să mă lipsească de respect”: regina de baschet Cambage intră în antrenor care a crescut greutatea stelei de 6 ft 8in

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *