Politics Technology

Mașina se aruncă în pietoni în zona turistică populară din Costa del Sol (VIDEO)

O zonă turistică din orașul stațional Marbella din Spania sa transformat într-o scenă de groază în timp ce o mașină a intrat într-o zonă pietonală, arând prin cafenelele de pe trotuar și ar fi rănit aproximativ o duzină de oameni.

Imaginile grafice de la locul accidentului de luni arată oameni răniți de-a lungul trotuarului, scaune și mese răsturnate și o mică sedan albă care se pare că s-a oprit când a lovit o clădire. Chelnerii au încercat să asiste unele dintre victimele de pe teren. Un clip preluat din partea din față a mașinii îi arată pe turiști în picioare și care urmăresc scena șocantă după ce poliția și paramedicii au ajuns la fața locului.

Cauza accidentului de la jumătatea după-amiezii este necunoscută, dar terorismul, se pare, nu este suspectat. Poliția a arestat un bărbat local în vârstă de 30 de ani care conducea mașina cu părinții săi la bord, iar acesta a dat rezultate negative la alcool și droguri, a relatat ziarul El Espanol.

Tot pe rt.com Cel puțin o persoană ucisă, mai multe spitalizate, ca hotel spaniol consumat de foc (VIDEO)

Raul Morote, a cărui familie deține mai multe restaurante în zonă, a declarat pentru Associated Press că cafenelele erau pline cu clienții care luau prânzul când a avut loc accidentul. „Mașina era în zigzag și mătura totul”, a spus el.

Britanicii și alți turiști au venit la Costa del Sol, care are 27 de kilometri de plaje cu nisip mediteranean, de când Spania a ridicat restricțiile pentru călători în luna mai. Și efectiv luni, călătorii nu mai aveau nevoie să treacă prin carantină la întoarcerea în Marea Britanie.

De asemenea, pe rt.com, 3 morți după ce șoferul a aruncat cel puțin 8 pietoni în apropiere de San Diego City College – poliție

Îți place povestea asta? Împărtășește-l cu un prieten!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *