Politics Technology

„Toți o pot obține”: fosta campioană UFC, Miesha Tate, vrea mai multe lupte după ce a câștigat prima victorie KO în 12 ani la revenirea brutală (VIDEO)

Fostul campion UFC, Miesha Tate, l-a îmbrăcat pe Marion Reneau înainte de a-l forța pe arbitru să intervină după ce și-a lovit adversarul în cap, câștigându-i mamei a doi copii o întoarcere violentă triumfătoare după cinci ani în afara sportului.

Una dintre cele mai așteptate povești de revenire a anului, veneratul Tate a arătat puțină ruginitate în ring într-o victorie convingătoare care i-a dat lui Reneau prima ei înfrângere profesională eliminatorie din turul trei din Las Vegas.

Tânăra de 34 de ani a vorbit despre entuziasmul ei la revenirea pentru prima dată de la înfrângerile lui Amanda Nunes și Raquel Pennington în 2016, iar acum ar putea să o ia pe Holly Holm, care a fost victima sa anterioară printr-o supunere la UFC 196 că i-a câștigat titlul de greutate gălbenuș în luna martie a acelui an.

„Vreau să las această victorie să se stabilească" , a spus apoi „Cupcake”. „Nu vreau să mă grăbesc, dar, desigur, sunt o femeie în misiune. Vreau să ajung sus. Cred că o luptă până la sfârșitul anului este rezonabilă.

„Mă duc să mă duc acasă, să-mi sărut copiii, să mă bucur de această victorie câștigată cu greu, iar în următoarele câteva săptămâni, conducerea mea și echipa mea se vor grupa din nou și vom vorbi cu [șefii] și vom primi ceva aliniat.

„Toți sunt jocuri corecte – cu toții îl pot obține, cu respect. Mă aștept să iasă din lemn. Cred că o a doua luptă cu Holly ar fi grozavă.

„Există o mulțime de femei în divizie, așa că numește-le pe toate. Nu știu unde voi intra în clasament chiar acum, dar nu sunt niciodată unul care să spună că merit asta sau aia.

"Înțeleg că trebuie să continuu să urc. Dar oricine se numește pe acea listă pentru a ajunge în vârf, este bine la mine.

„Și sunt sigur că Holly și cu mine, nu am nicio îndoială, vom lupta din nou”.

Actuala campioană Nunes și-a câștigat ultimele 12 lupte, întinzându-se până la 14 septembrie și incluzând acea victorie din prima rundă asupra lui Tate la UFC 200 și o victorie asupra lui Holm acum doi ani.

Tate crede clar că își poate răzbuna înfrângerea împotriva campioanei celor două divizii, explicând că crede că încă nu și-a împlinit potențialul în MMA.

„Acesta este motivul pentru care nu am putut să mă retrag”, a spus ea despre afișarea sa dominantă împotriva lui Reneau.

"Am simțit că am mai mult de oferit și există cu adevărat o versiune mai bună a mea. Nu am vrut să plec gândindu-mă că nu mi-am pus cel mai bun picior înainte".

Tot pe rt.com „Accept”: Islam Makhachev dezvăluie devotamentul lui Khabib după ce legenda UFC îl ajută să-l sugrume pe Thiago Moises în câștigul principal (VIDEO)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *