Life Lifestyle National Politics Technology Video

Rusia: Antrenament antiterorist la Jukovski, înainte de MAKS-2021

La instruire au participat reprezentanții FSB, ai Ministerului Situațiilor de Urgență și ai Gărzii Ruse, precum și reprezentanții structurilor guvernamentale regionale.

Scopul instruirii a fost de a lucra asupra problemelor ce vizează ”reacționarea la primirea informațiilor privind amenințarea cu un act terorist în locuri aglomerate, blocarea zonei vizate, evacuarea cetățenilor și prevenirea dezvoltării fenomenului de panică printre invitații aviasalonului”.

Potrivit directorului general adjunct al societății pe acțiuni ”Aviasalon”, Vladimir Sovetkin, în acest an, cei care doresc să viziteze MAKS-2021 vor trebui să prezinte un cod QR sau un test PCR negativ la coronavirus.

„Acestea sunt regulile de astăzi. Știți, situația este dinamică, totul se schimbă rapid. La Moscova, codurile QR au fost anulate, a doua zi au fost anulate în regiunea Moscovei pentru unele categorii, evenimente. Nu am intrat încă în statutul acestor evenimente, respectiv, pentru noi astăzi aceste reguli sunt valabile”, a adăugat Sovetkin.

În 2021, al XV-lea Salon Internațional de Aviație și Spațiu va avea loc în perioada 20-25 iulie la aerodromul ”Jukovski”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *