Politics Technology

„Am emoții foarte puternice”: regina de patinaj artistic Zenit Tuktamysheva sugerează că ar putea include fotbalul într-o rutină viitoare

Pictograma rusească de gheață Elizaveta Tuktamysheva a recunoscut că este entuziasmată de noul sezon pentru iubitul ei Zenit St. Petersburg, sugerând că folosește fotbalul în încălzirile sale și ar putea fi tentat să îl implice într-un program.

Fosta campioană mondială, europeană și a Grand Prix-ului Tuktamysheva nu s-a temut niciodată să prezinte elemente neobișnuite în programele sale, mai ales atunci când a dansat cu Britney Spears care a lovit „Toxic” în 2018, în timp ce se dezbrăcase până la sutien și pantaloni.

Tânăra de 24 de ani a arătat pricepere să combine elemente ale culturii pop și burlesc în acea rutină riscantă și ar putea valorifica mai mult apelul încrucișat prin reunirea a două dintre cele mai populare sporturi din Rusia pentru o performanță viitoare atrăgătoare.

"Faptul este că fotbalul [oferă] o încălzire interesantă și interesantă, pe care o folosim uneori în timpul pregătirii", i-a spus Tuktamysheva pe Instagram după mai mult de 285.000 de persoane, însoțindu-i mesajul cu o fotografie cu ea în tribune la vastul Gazprom al Zenit. Arena acasă.

"Puțini știu. Poate că ar trebui să iau în considerare includerea unei mingi de fotbal într-unul din programele mele. Ce zici?"

Fanul de multă vreme al actualilor campioni ruși a fost strâns implicat cu clubul, prezentând secțiuni pe canalul lor de YouTube în trecut, precum și susținând sesiuni de întrebări și răspunsuri la terenul de antrenament și dansând cu fostul fundaș de lungă durată Luis Neto în sprijinul activității caritabile a clubului.

"Toată lumea știe că am rădăcinat de mult timp pentru Zenit", a spus ea, scriind în ziua în care clubul a câștigat Supercupa Rusiei cu o victorie cu 3-0 asupra Lokomotiv Moscova.

"Și aștept cu nerăbdare începutul noului sezon. Pe stadion, ca spectator, am emoții foarte puternice."

Zenit a lansat apărarea pentru titlu la Khimki sâmbătă, deși Tuktamysheva va trebui să aștepte cel puțin 7 august, când vor juca primul lor meci de acasă, pentru șansa de a-i vedea în acțiune la Sankt Petersburg.

„Împărăteasa” a avut un an superb, terminând pe locul doi la Campionatele Mondiale din martie, în timp ce Rusia a trecut pe podiumul de la Stockholm.

De asemenea, pe rt.com, campioana rusă la patinaj artistic, Tuktamysheva, spune că bărbații necredincioși pot fi iertați, deoarece uluitorul recunoaște că lipsa de sex nu a deranjat-o

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *