Politics Technology

Încărcătura de la Copa: Lionel Messi primește un pic pe Cristiano Ronaldo, doborând recordul Instagram cu Snap America

La o săptămână după ce în cele din urmă a câștigat primul său argintiu major cu echipa națională a Argentinei, superstarul Barcelonei, Lionel Messi, a doborât acum un record pe Instagram după ce a fost prins cu trofeul Copa America.

În timp ce Angel Di Maria a câștigat câștigătorul într-un triumf final al Cupei Americii cu 1-0 asupra rivalilor amari ai Braziliei, Messi a eliminat una dintre puținele pete din cariera sa istorică după patru căderi anterioare la ultimul obstacol.

Sărbătorile pe terenul Maracana au fost extaziat și au continuat în dressinguri, în timp ce jucătorii din Argentina au băut și au cântat scandări pe terasă care i-au pus pe rivali.

Într-un minut singur cu trofeul, totuși, Messi a încărcat o clipă a lui și a argintiei mult evazive către cei 233 de milioane de adepți de pe Instagram.

A venit cu o legendă înjurătoare în spaniolă, care scria: „Ce nebunie frumoasă. Este uimitor – mulțumesc, Doamne.

"Suntem campioni, scoica mamei tale. Haide – f * ck."

Întrucât Messi îl depășește probabil pe Ronaldo în dezbaterea despre cine este cel mai mare din toate timpurile și cu cea mai recentă ispravă a sa, împușcătura a câștigat, de asemenea, distincția de a aduce omagiul portughezului la Maradona, atunci când semizeul argentinian a decedat în noiembrie.

Începând de duminică, a primit peste 20.170.000 de aprecieri – un record pentru o postare sportivă.

În general, este acum al șaselea cel mai apreciat din istorie în spatele altora de la vedetele pop Billie Eilish, Ariana Grande și XXXTentacion, precum și oul record de la începutul anului 2019.

Această postare frivolă, făcută ca parte a unui cont cunoscut sub numele de „World Record Egg”, folosea imaginea unui ou de pasăre cu legenda: „Să stabilim împreună un record mondial și să obținem cea mai plăcută postare pe Instagram”.

În prezent, agent liber, Messi ar fi stabilit să pună stiloul pe un nou acord de cinci ani la Camp Nou, în timp ce va primi o reducere de 50% a salariilor pentru a-i ajuta pe catalani.

De asemenea, pe rt.com, Lionel Messi pune capăt speculațiilor despre viitorul său, deoarece „este de acord cu reducerea masivă a salariilor pentru a semna un acord de cinci ani la Barcelona” – rapoarte

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *