AMP Bitcoin BTC price Crypto Cryptocurrencies Ethereum

Prețul Bitcoin de 31,5 mil. USD pe linie pentru cea mai mică închidere săptămânală din 2021

Bitcoin ( BTC ) era pe cale să piardă aproape 3.000 de dolari săptămâna aceasta, întrucât un sfârșit de săptămână cu comportament mixt al prețurilor se încheiase.

Diagrama lumânărilor BTC / USD de 1 oră (Bitstamp). Sursa: TradingView

Comerciantul speră la volatilitatea prețurilor BTC în ultimul moment

Datele de la Cointelegraph Markets Pro și TradingView au arătat tranzacționarea BTC / USD cu puțin peste 31.500 $ duminică târziu – un potențial – lumânare săptămânală de 2.800 $.

Diagrama de lumânări BTC / USD de 1 săptămână (Bitstamp). Sursa: TradingView

Weekend-ul a produs puțin prin surprize, Bitcoin s-a deplasat într-un interval previzibil după ce a văzut o scurtă repriză inițială de peste 32.000 $ vineri.

În ciuda faptului că a păstrat suportul de 31.000 de dolari și până acum nu a retestat 30.000 de dolari, Bitcoin a fost totuși pe drumul cel bun pentru a sigila cea mai mică închidere săptămânală din decembrie 2020.

În timp ce unii comercianți și analiști și-au exprimat lipsa de satisfacție cu privire la acțiunea la preț spot, după două luni de zbor în același interval, alții au fost în continuare conștienți de potențialele perturbări.

„Nu ar mă surprinde dacă vom obține o mișcare aleatoriu în ultimele 2-3 ore ale lumanare saptamanal pe Bitcoin,“ Michaël van de Poppe a declarat adepți Twitter.

Duminică a marcat data celei mai mari dintr-o serie de deblocări la Grayscale Bitcoin Trust ($ GBTC). Un eveniment anticipat de nervozitate de mulți, orice impact evident asupra comportamentului prețurilor încă nu a fost văzut în momentul scrierii.

Programul de deblocare GBTC. Sursa: Bybt

Altcoins au setat să blocheze pierderile

Altcoins arătau în mod similar lipsit de lumină duminică, multe dintre primele cincizeci de criptomonede, prin capitalizarea pieței, aliniază pierderile săptămânale, asemănătoare cu -8% Bitcoin.

Legat de acest lucru: Bitcoin vede cea mai lungă retragere a pieței taur a doua, cu prețul BTC „blocat” la 30.000 de dolari

Eterul ( ETH ) a urcat la 1.900 USD, încă departe de o zonă de suport cu aproximativ 100 USD mai mică, în timp ce Amp (AMP) a reușit câștiguri zilnice de 12%.

Diagrama de lumânări ETH / USD de 1 oră (Bitstamp). Sursa: TradingView

Limita globală a pieței criptomonedelor a fost de 1,294 trilioane de dolari, cu o cotă a Bitcoin la 45,9%, o atingere mai mică față de vineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.