Model Știri

Ziua și decesul subit: Costică Pânzaru, fostul manager al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, a decedat la 68 de ani în urma unei hemoragii

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Încă o persoană publică a decedat subit, din cauze încă neelucidate. Dacă ieri anunțam decesul lui Doru Clabescu de la Ministerul Economiei, azi îl plângem de Costică Pânzaru, fostul manager al Spitalului Municipal din Pașcani.

Medicul a ajuns sâmbătă pe mâna colegilor de la spitalul pe care l-a condus timp de 17 ani după ce a început să se simtă rău în cursul dimineții. Starea i s-a înrăutățit brusc, iar doctorii au fost nevoiți să îl intubeze. La scurt timp, dr. Costică Pânzaru a murit, informează BZI.ro. Decesul a fost înregistrat sâmbătă, 17 iulie 2021, la ora 14:30, cauza acestuia fiind o hemoragie digestivă, potrivit NewsPașcani.com.

Trebuie precizat că mii de copii au fost aduși pe lume de către medicul de obstetrică-ginecologie de-a lungul carierei. Pe data de 7 iulie 2021, dr. Costică Pânzaru a împlinit vârsta de 68 de ani.

„Cu adâncă durere, familia îndoliată anunță trecerea la cele veșnice a celui care a fost soț, tată, socru, bunic și medic devotat, Dr. Costică Pânzaru, fost director al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani. 

Trupul neînsuflețit va fi depus în cursul zilei de luni, 19 iulie, la Biserica Spitalului Municipal Pașcani, unde sunt așteptați toți cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu.

Vei fi mereu prezent în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, au transmis rudele decedatului, citate de Ziarul de Iași

„Cu regret anunțăm faptul că astăzi fostul manager al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, cetățean de onoare al municipiului nostru, Dr. Costică Pânzaru a încetat din viață.

Sincere condoleanțe familiei și apropiaților acestuia!”, a transmis și Primăria Municipiului Pașcani pe Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *