Politics Technology

„Fulgii de zăpadă sunt declanșați”: Row aprinde după ce NFL decide să cânte „imnul negru” înainte de fiecare meci pentru a începe sezonul

Criticii și susținătorii s-au aflat în frâu după ce NFL a dezvăluit planurile de a juca „Lift Ev'ry Voice And Sing” – cunoscut sub numele de imnul negru – înainte de The Star-Spangled Banner, când începe sezonul în septembrie.

Șefii au curtat furia după ce un raport ESPN a sugerat că sunt gata să cânte melodia în timpul jocurilor, inclusiv deschiderea sezonului dintre șefii din Kansas City și Houston Texans, precum și luând o serie de alte măsuri, inclusiv prezentarea numelor victimelor brutalității poliției pe cămăși și căști.

Liga este, de asemenea, gata să-și mărească finanțarea inițiativelor de justiție socială cu 250 de milioane de dolari pe parcursul a zece ani, obținând o recepție mixtă în mod previzibil într-un moment în care activismul și gesturile în jurul începutului jocurilor, inclusiv îngenuncherea în susținerea Black Lives Matter, au fost privite la fel de divizibil de către unii observatori.

„Așadar, NFL va include imnul național negru și„ mesaje de justiție socială ”în sezonul 2021”, a declarat Tomi Lahren, o gazdă pentru radiodifuzorii Fox, care are milioane de adepți, oferind un răspuns sarcastic. "Asta ar trebui să facă minuni pentru ratinguri."

Cuvintele lui Lahren aminteau de avertismentele lansate de fostul președinte republican Donald Trump, care a cerut public radiodifuzorilor că ratingurile lor vor cădea dacă vor continua să promoveze mesaje de justiție socială către un public pe care îl percepea ca fiind din ce în ce mai obosit de gesturile dinaintea meciului.

„Ce f * ck este imnul național negru?” a întrebat un cititor de acord cu Lahren.

„Am încetat să-mi mai urmăresc vikingii [din Minnesota] anul trecut când l-au onorat pe George Floyd.

"Și soțul meu dur, Green Bay Packers, a renunțat să urmărească când au refuzat să iasă din vestiar pentru imnul național. Gata cu fotbalul."

Un imn scris ca o poezie de James Weldon Johnson în 1900, „Lift Ev'ry Voice And Sing” a fost pus pe muzică de fratele său, J Rosamond Johnson, pentru aniversarea zilei de naștere a lui Abraham Lincoln în 1905, deși nu i s-a dat sloganul imnului până în 1919.

Într-un răspuns divizat, susținătorii mișcării au susținut că conceptul ar face o diferență prețioasă și demnă de mânie. "Nu este ciudat cum singurele persoane cărora le pasă de rating sunt experții conservatori, chiar dacă ei înșiși nu sunt afectați de ratingurile NFL?" a întrebat unul.

Un altul a răspuns: "Pentru că dumnezeul lor, Trump, a ținut atât de mult la ratinguri. Oamenii nu vor înceta să se uite la fotbal sau să meargă la meciuri de fotbal, în masă, așa cum vor acești oameni. Eu personal nu pot să aștept sezonul fotbalului. pentru a porni înapoi ".

Comediantul Corey Forrester a etichetat pe oricine care nu a fost impresionat de plan ca fiind un „ratat” , adăugând că „nimeni nu-ți ia nimic”.

"NFL adaugă imnul național negru și fulgii de zăpadă sunt declanșați – nu sunt cuvintele pe care ar trebui să le folosesc?" el a intrebat.

"Doar adaugă un alt lucru și joacă mai întâi. Nici măcar nu spun că acest lucru este cu atât mai aproape. Îți încălzesc tonul de libertate."

De asemenea, pe rt.com, superstarul NFL, Richard Sherman, „supus de câinele poliției”, pe fondul unui arest în noaptea târzie pentru „violență domestică la spargere”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *