Politics Technology

O femeie rusă acuzată că ar fi împrăștiat omul fără adăpost cu lichid inflamabil și L-A ARS ÎN VIAȚĂ într-un atac aleatoriu se confruntă cu 20 de ani de închisoare

Procurorii din Rusia au adus un dosar penal împotriva unei tinere acuzate de comiterea unui atac șocant de violent asupra unui bărbat fără adăpost adormit, într-o explozie aparent întâmplătoare, spun că a lăsat-o victima moartă din cauza arsurilor grave.

Femeia, în vârstă de 33 de ani, din Ekaterinburg, în regiunea Munților Ural, a fost acuzată de crimă agravată sâmbătă și acum va fi închisă până la 20 de ani dacă va fi condamnată, a dezvăluit poliția locală.

Potrivit autorităților, la sfârșitul lunii mai, Anna Shekhereva a turnat lichid inflamabil pe un tânăr de 22 de ani fără adăpost, care dormise pe stradă, și l-a dat foc. Suferind arsuri majore, bărbatul a murit a doua zi în spital.

O sursă de poliție a declarat ziarului Komsomolskaya Pravda că suspectul, despre care se spune că era în stare de ebrietate la acea vreme, se îndrepta spre casa unui prieten când a văzut doi oameni dormind aspru lângă o bancă. Apoi a luat o sticlă de lac colorat pe lemn care stătea în apropiere și a turnat-o pe perechea fără adăpost.

Tânărul victimă era aparent beat, iar rapoartele spun că nu a simțit imediat flăcarea, în ciuda faptului că 60% din corpul său a fost ars. Celălalt bărbat a fost miraculos nevătămat. Sursa a adăugat că Shekhereva și ținta ei erau necunoscute reciproc, lăsându-i să caute un motiv în spatele atacului brutal.

Petele de lemn și alte substanțe chimice toxice de uz casnic care conțin alcool sunt uneori consumate ca o alternativă ieftină la băuturile spirtoase.

Poliția a început o vânătoare de oameni pentru Shekhereva când identitatea ei a fost stabilită la începutul lunii trecute. Aceștia au spus că atenția presei acordată cazului șocant i-a ajutat să-l rețină în cele din urmă pe suspect joi. Se pare că se ascunsese în apartamentul unui prieten.

Femeia a declarat instanței că a vrut să se predea poliției, dar a fost arestată înainte de a putea. Ea va fi supusă unei evaluări psihiatrice. Shekhereva „a explicat că [crima] a fost un accident” , a declarat reporterilor oficialul poliției, Vyacheslav Negru.

Vecina ei a declarat pentru site-ul local de știri e1.ru că este mamă singură pentru o fiică mică și are o problemă cu băutura. Unul dintre prietenii suspectului a mai adăugat că Shekhereva nu a ocupat niciodată un loc de muncă obișnuit.

Inițial, polițiștii au spus că sunt în căutarea unei cunoștințe a suspectului în legătură cu cazul, un bărbat în vârstă de 34 de ani care a fost martor la crimă. Presa l-a descris ca fiind un fost criminal și iubitul lui Shekhereva. Totuși, el nu a fost acuzat de vreo infracțiune.

De asemenea, pe rt.com

RT
Apelul „swatting” al adolescenților care râvneau apreciatul mâner pe Twitter al bărbatului din Tennessee duce la moartea sa, dezvăluie familia

Crezi că prietenii tăi ar fi interesați? Împărtășește această poveste!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *