Binance Coin Bitcoin Bitcoin Cash Cardano Crypto Cryptocurrencies Dogecoin Ethereum Litecoin Markets Polkadot Price Analysis Ripple Uniswap

Analiza prețurilor 7/16: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, UNI, BCH, LTC

Bitcoin ( BTC ) asistă la o luptă dură între tauri și urși de aproape 31.000 de dolari, ceea ce îl face un nivel important de care trebuie să fii atent. Datele de la Glassnode arată că zona de la 31.000 la 34.300 dolari a cunoscut un interes puternic din partea cumpărătorilor și vânzătorilor, deoarece 9,93% din oferta Bitcoin s-a mutat în această zonă.

Eșecul Bitcoin de a se mări rapid de la niveluri puternice de suport indică o cerere slabă. Dovada actualului dezinteres vine de la CEO-ul BlackRock, Larry Fink, care a declarat într-un interviu recent al CNBC că cererea investitorilor pentru criptomonede a scăzut recent. Fink a spus că, în ultimele două săptămâni de călătorie de afaceri, nu i s-a prezentat nicio întrebare despre investițiile Bitcoin și cripto.

Performanța zilnică a pieței criptomonedelor. Sursa: Coin360

Un alt semn al reducerii cererii este că fluxul de 90 de zile în fondurile Bitcoin din Statele Unite și Canada a scăzut cu 93,49% de la 191.846 BTC în ianuarie la 12.485 BTC, potrivit datelor colectate de ByteTree Asset Management.

Într-un interviu acordat CNBC pe 14 iulie, CEO-ul DoubleLine, Jeffrey Gundlach, a declarat că Bitcoin ar putea scădea sub 23.000 de dolari datorită tiparului de tranzacționare cap-și-umeri, care „pare destul de convingător”.

Bitcoin se va sparge sub suport și va începe următorul picior în jos sau se datorează o revenire? Să studiem graficele celor mai importante 10 criptomonede pentru a determina nivelurile critice de care trebuie să fim atenți.

BTC / USDT

Bitcoin a tranzacționat aproape de suportul de 31.000 de dolari în ultimele două zile. Eșecul de a reveni brusc la acest sprijin critic este un semn slab, deoarece sugerează lipsa unei cereri puternice la aceste niveluri.

Grafic zilnic BTC / USDT. Sursa: TradingView

Mediile mobile descendente și indicele de rezistență relativă (RSI) în teritoriul negativ indică faptul că urșii au stăpânire. O pauză și închidere sub 31.000 USD ar putea deschide ușile pentru o scădere la următorul suport, la 28.000 USD.

Dacă prețul va reveni cu putere de la zona de 31.000 la 28.000 de dolari, acesta va sugera acumularea la niveluri inferioare. Taurii vor încerca apoi să împingă prețul peste mediile mobile. O ieșire și o închidere peste media mobilă simplă de 50 de zile (35.084 USD) va fi primul semn al unei posibile schimbări de tendință.

Dimpotrivă, dacă prețul scade sub 28.000 de dolari, impulsul bearish ar putea crește, iar perechea BTC / USDT ar putea scădea la 20.000 de dolari.

ETH / USDT

Raliul de ajutorare al lui Ether ( ETH ) din 14 iulie nu a putut crește peste media mobilă exponențială de 20 de zile (2.097 dolari). Acest lucru sugerează că sentimentul rămâne negativ și comercianții vând la fiecare raliu minor. Cel mai mare altcoin ar putea coborî acum la suportul critic, la 1.728,74 USD.

Diagrama zilnică ETH / USDT. Sursa: TradingView

Ambele medii mobile se înclină în jos, iar RSI este sub 41, indicând faptul că urșii sunt în control. Dacă urșii scad prețul sub 1.728,74 USD, perechea ETH / USDT va completa un model descendent de triunghi.

Acest lucru ar putea semnala reluarea tendinței descendente cu următorul suport la 1.536,92 USD și apoi 1.293,18 USD.

Contrar acestei ipoteze, dacă prețul revine la suportul de 1.728,74 dolari, taurii vor mai face o încercare de a șterge mediile mobile. Dacă vor reuși, perechea ar putea rali la linia trendului descendent.

BNB / USDT

Binance Coin ( BNB ) s-a tranzacționat în apropierea EMA de 20 de zile (313 dolari) în ultimele zile. Deși prețul a scăzut sub EMA de 20 de zile pe 14 iulie, coada lungă a sfeșnicului zilei a arătat cumpărarea la niveluri mai mici.

Diagrama zilnică BNB / USDT. Sursa: TradingView

Cumpărătorii au încercat să ridice prețul peste SMA de 50 de zile (329 USD) pe 15 iulie, dar nu au reușit. Acest lucru arată că urșii nu au renunțat încă și apără agresiv SMA de 50 de zile. Mediile mobile plate și RSI chiar sub punctul mediu indică un echilibru între cerere și ofertă.

O spargere și o închidere peste SMA de 50 de zile va fi primul semn de forță. Taurii vor încerca apoi să ridice prețul la 379,58 dolari și mai târziu la 400 de dolari. Dimpotrivă, o pauză sub zona de suport de 276,40 dolari până la 264,26 dolari va semnaliza avantajul urșilor. Acest lucru ar putea reduce prețul la 211,70 dolari.

ADA / USDT

Revenirea lui Cardano ( ADA ) de 1,19 USD pe 14 iulie nu a putut urca peste 1,28 USD, sugerând că urșii apără agresiv acest nivel. Prețul a scăzut de la 1,28 USD pe 15 iulie și a scăzut astăzi sub 1,19 USD.

Diagrama zilnică ADA / USDT. Sursa: TradingView

Coada lungă a sfeșnicului de astăzi sugerează că taurii încearcă din nou să oprească declinul și să înceapă un miting de ajutorare. O rupere și o închidere peste EMA de 20 de zile (1,32 USD) va fi primul semn de forță. Perechea ar putea ajunge apoi la SMA de 50 de zile (1,44 dolari).

Pe de altă parte, dacă urșii susțin prețul sub 1,19 USD, perechea ADA / USDT ar putea continua declinul până la 1,10 USD. O pauză sub acest suport poate retesta suportul critic la 1 USD. Acest nivel a avut loc de mai multe ori de la 26 februarie, prin urmare taurii vor încerca din nou să-l apere.

O revenire puternică de la 1 USD va indica acumularea la niveluri inferioare, dar taurii vor întâmpina o rezistență rigidă la 1,19 USD. Dacă prețul scade de la acest nivel, crește posibilitatea unei pauze sub 1 USD. Dacă se întâmplă acest lucru, perechea ar putea începe o nouă tendință descendentă cu următorul suport la 0,80 USD.

XRP / USDT

Taurii încearcă să apere sprijinul de 0,59 dolari din ultimele două zile, dar nu au reușit să obțină o revenire puternică. Acest lucru sugerează o lipsă de urgență în rândul comercianților de a cumpăra XRP la nivelurile actuale.

Diagrama zilnică XRP / USDT. Sursa: TradingView

Mediile mobile descendente și RSI sub 39 sugerează că urșii au stăpânire. O pauză și închidere sub 0,59 dolari ar putea scădea prețul până la suportul critic la 0,50 dolari.

Dacă prețul revine la 0,50 USD cu putere, taurii vor încerca din nou să împingă perechea XRP / USDT peste EMA de 20 de zile (0,65 USD). Dacă vor reuși, perechea ar putea crește la 0,75 dolari.

Pe de altă parte, dacă urșii scad prețul sub 0,50 USD, perechea ar putea scădea la următorul suport la 0,45 USD și mai târziu la 0,40 USD.

DOGE / USDT

Dogecoin ( DOGE ) a continuat să meargă mai jos spre suportul critic la 0,15 dolari. Acest nivel a avut loc în două ocazii anterioare, prin urmare taurii vor încerca din nou să-l apere agresiv.

Diagrama zilnică DOGE / USDT. Sursa: TradingView

Dacă prețul revine la 0,15 USD, taurii vor încerca să ridice prețul peste EMA de 20 de zile (0,22 USD). Dacă vor reuși, va sugera începerea unui miting de ajutor care poate ajunge la SMA de 50 de zile (0,27 dolari).

Dimpotrivă, dacă urșii scad prețul sub 0,15 dolari, vânzarea se poate intensifica pe măsură ce comercianții se reped la ieșire. Acest lucru ar putea duce la o scădere la 0,10 USD și ulterior la 0,07 USD. Mediile mobile descendente și RSI în apropierea zonei de supravânzare sugerează că posibilitatea unei defecțiuni este mai mare.

DOT / USDT

Eșecul taurilor de a conduce Polkadot ( DOT ) înapoi peste 14,50 USD în ultimele două zile indică o lipsă a cererii la niveluri superioare. Acest lucru a dus la vânzarea ulterioară astăzi, scăzând altcoin-ul sub suportul critic la 13 USD.

Diagrama zilnică DOT / USDT. Sursa: TradingView

Ambele medii mobile se înclină în jos, iar RSI se află în apropierea teritoriului supravândut, sugerând că urșii sunt la comanda. Dacă prețul se menține sub 13 USD, perechea DOT / USDT ar putea scădea la următorul suport la 10 USD.

Taurii ar putea încerca să aresteze declinul la nivel psihologic la 10 dolari, dar orice raliu de ajutor ar putea confrunta cu rezistență la 13 dolari. Dacă urșii transformă acest nivel în rezistență, posibilitatea unei scăderi la 7 USD crește. Primul semn de forță va fi o pauză și o închidere peste EMA de 20 de zile (15,38 USD).

UNI / USDT

Încercarea Uniswap ( UNI ) de a reveni la suportul de 16,93 dolari din 14 iulie nu a găsit cumpărători la niveluri superioare. Altcoin a refuzat pe 15 iulie și s-a rupt astăzi sub 16,93 USD, dar coada lungă a sfeșnicului din acea zi sugerează cumpărarea la niveluri mai mici.

Diagrama zilnică UNI / USDT. Sursa: TradingView

Dacă prețul se menține peste 16,93 USD, taurii vor încerca din nou să împingă prețul pe linia de tendință descendentă. O izbucnire și aproape de această rezistență va sugera o posibilă schimbare de tendință.

În schimb, dacă prețul se menține sub 16,93 USD, perechea UNI / USDT ar putea scădea la 15 USD și ulterior la suportul critic la 13 USD. Ambele medii mobile au scăzut, iar RSI a scăzut sub 40, indicând faptul că urșii au stăpânire.

Dacă prețul scade sub 13 USD, perechea va completa un model de triunghi descendent. Acest lucru ar putea relua tendința descendentă cu următorul suport la 10 USD și apoi 7 USD.

În legătură cu asta: Prețul Bitcoin depășește 32.000 de dolari, iar comercianții sunt atenți la „raliul de relief” dacă rezistența rămâne

BCH / USDT

Taurii au încercat să împingă Bitcoin Cash ( BCH ) înapoi peste 475,69 USD pe 14 iulie, dar nu au reușit. Acest lucru sugerează că urșii au răsturnat nivelul de 475,69 USD la rezistență. Altcoin a refuzat și și-a reluat mișcarea în jos pe 15 iulie.

Grafic zilnic BCH / USDT. Sursa: TradingView

Există un sprijin minor la 428 USD. Dacă prețul revine la acest nivel, taurii vor încerca din nou să împingă perechea BCH / USDT peste 475,69 USD. Dacă vor reuși, perechea ar putea ajunge la 538,11 dolari. O spargere a acestei rezistențe va indica o posibilă schimbare de tendință.

Alternativ, dacă prețul își continuă mișcarea descendentă și se încadrează sub 428 USD, perechea ar putea scădea la nivelul psihologic la 400 USD și apoi 370 USD. Mediile mobile în scădere și RSI sub 36 sugerează că urșii sunt în control. O pauză sub 370 USD ar putea începe următoarea etapă a trendului descendent.

LTC / USDT

Revenirea Litecoin ( LTC ) de pe suportul de 118 USD pe 14 iulie a scăzut la linia de tendință descendentă pe 15 iulie. Acest lucru sugerează că urșii apără linia de tendință descendentă în mod agresiv.

Diagrama zilnică LTC / USDT. Sursa: TradingView

Mediile mobile descendente și RSI sub 36 sugerează că calea celei mai puțin rezistente este spre dezavantaj. Dacă urșii se scufundă și susțin prețul sub 118 USD, perechea LTC / USDT ar putea scădea la zona de suport de 104,92 $ la 100 $.

Această zonă poate atrage cumpărători, dar dacă taurii nu reușesc să propulseze prețul înapoi peste 118 USD, vânzarea ar putea continua. O pauză sub 100 USD ar putea extinde declinul la următorul suport, la 70 USD. Această vizualizare negativă se va invalida dacă prețul va reveni la nivelul actual și va depăși linia de tendință descendentă.

Opiniile și opiniile exprimate aici sunt doar cele ale autorului și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Cointelegraph. Fiecare mișcare de investiții și tranzacționare implică risc. Ar trebui să efectuați propriile cercetări atunci când luați o decizie.

Datele pieței sunt furnizate de HitBTC exchange.

Opiniile și opiniile exprimate aici sunt doar cele ale autorului și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Cointelegraph.com. Fiecare mișcare de investiții și tranzacționare implică risc, ar trebui să efectuați propriile cercetări atunci când luați o decizie.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *