Life Lifestyle National Podcasturi Politics Technology

Numerologie: Semnificația zilelor săptămânii – ce ne așteaptă în acest weekend

În cadrul emisiunii „Sputnik Matinal”, Ala Andon a precizat că cele 7 zile din săptămână sunt deosebite și speciale în felul lor. Fiecare zi își lasă amprenta și ghidează oamenii în desfășurarea unor activități potrivite. Bunăoară, duminica, considerată de fapt prima zi a săptămâni, este ziua guvernată de Soare. În această zi este recomandat ca oamenii să se odihnească și să se încarce cu energie pentru săptămâna ce urmează.

„Duminica ce urmează coincide cu cifra 18. Din păcate energia aceste cifre nu este cea mai bună. Am putea să ne așteptăm la trădări din partea celor apropiați”, a subliniat Ala Andon.

Potrivit numerologului, luni este ziua emoțiilor și este recomandat să nu începem nimic în această zi. Analizăm, contemplăm, dar nu ne aventurăm în noi activități, susține ea. Iar ziua de marți semnifică acțiune, energie și chiar conflicte. Aceasta este considerată cea mai energică zi a săptămânii, fiind guvernată de planeta foc – Marte. Simbolul acestei zile este acțiune și mișcare. 

„Miercuri este cea mai bună zi pentru comunicare, informații și întâlniri de afaceri. Este considerată cea mai stabilă și cea mai bună zi din întreaga săptămână. Joi este dominată de planeta Jupiter. Este ziua de curățire – începem dieta, avem grijă de sănătate și stabilim priorități”, a explicat psihologul.

Ziua de vineri este potrivită pentru stabilirea unor relații, găsirea unui partener potrivit ș.a. În același timp, în această zi este binevenit de făcut tranzacții de vânzare.

„Vineri este cea mai potrivită zi pentru a încheia tranzacții, afaceri, contracte, ș.a. În această săptămână ziua de vineri coincide cu cifra 16 – ceea ne ne permite să scăpăm de iluzii, să construim planuri de viitor și să nu privim în urmă”, a menționat numerologul.

Sâmbăta este ziua în care trebuie să ne gândim la principiile de viață, valorile pe care le avem și să prețuim timpul petrecut cu noi înșine. Cifra 17 – cea care va marca ziua de sâmbătă din această săptămână va conduce oamenii spre creativitate și imaginație, a conchis Ala Andon.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *