Bitcoin business Crypto Cryptocurrencies diem facebook nodes partnership pinknode Polkadot pontem web 3.0

Dapp for Diem blockchain este partener cu furnizorul de infrastructură Polkadot

Aplicația descentralizată care vizează conectarea blockchain-ului Diem Facebook la rețelele publice este parteneriat cu furnizorul de infrastructură de nod Pinknode.

Într-un anunț de vineri, rețeaua Pontem a spus că va colabora cu Pinknode pentru a furniza infrastructura nodurilor prin ecosistemul Polkadot. Rețeaua este menită să permită dezvoltatorilor să folosească un parachain Polkadot ca teren de testare pentru ideile lor înainte de a le trimite în blockchain-ul Diem.

Potrivit fondatorului Pontem, Boris Povod, parteneriatul va contribui la îmbunătățirea infrastructurii actuale a Polkadot, deoarece Pinknode oferă „puncte finale API sigure și sigure”. Rețeaua a adăugat că codul Pinknode ar permite dezvoltatorilor Polkadot să își conecteze dApp-urile prin Kusama, în timp ce echipele Pontem și Pinknodes ar putea furniza „infrastructură critică în scopuri Web 3.0”.

Corelate: Polkadot lansează alianța DeFi cu Chainlink și va lăsa să înflorească 1000 de noduri

Luna trecută, Pontem a strâns 4,5 milioane de dolari în investiții inițiale pentru proiect, pentru a permite accesul caracteristicilor interoperabile dezvoltate în ecosistemul său prin blockchain-ul Diem. Proiectul a angajat recent personal nou, inclusiv fostul angajat al BlockFi, Alejo Pinto, pentru rolul de director de creștere.

Multe rapoarte au afirmat că proiectul susținut de Facebook intenționează să lanseze programul său pilot Diem stablecoin cândva în 2021. Proiectul a fost introdus pentru prima dată de Facebook în 2019 sub numele de Balanță, dar a primit rapid reacții de la regulatorii internaționali . A fost schimbat în Diem în anul următor.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.