Bitcoin Cardano Crypto Cryptocurrencies NFT Smart Contracts

Cardano devine mai aproape de lansarea contractelor inteligente cu noul testnet

IOHK, echipa de dezvoltare blockchain din spatele Cardano, a anunțat pe 15 iulie că rețeaua de testare Alonzo a proiectului trecuse oficial de la albastru la alb, aducând cu sine extinderea mult anticipată a ecosistemului la contracte inteligente funcționale.

În timp ce testnetul anterior , cunoscut sub numele de Alonzo Blue, oferea anumite funcții de contract inteligente, acestea erau disponibile doar pentru un număr limitat de persoane din interior. Actualizarea de ieri va permite aproximativ 500 de validatori, operatori de pool-uri de mize și dezvoltatori să testeze aceste caracteristici în viitor.

Alonzo White va funcționa timp de două până la patru săptămâni înainte de a trece la testnetul final pentru faza sa actuală de dezvoltare, cunoscută sub numele de Alonzo Purple.

În ciuda unor reacții recente de la alții din comunitatea blockchain, fondatorul Cardano, Charles Hoskinson, a declarat recent într-un videoclip de pe YouTube că totul este încă pe drumul cel potrivit foaiei de parcurs de dezvoltare a proiectului, menționând că peste 10 milioane de dolari în NFT au fost vândute în toată rețeaua Cardano cu „zeci de mii de active”. Odată ce Alonzo White este lansat pe mainnet, dezvoltatorii vor putea lansa dApp-uri, NFT-uri și multe altele.

Ca urmare a anunțului Alonzo White, o piață NFT și DeFi numită Spores Network a anunțat o strângere de fond de 2,3 milioane de dolari pe 16 iulie. aduce NFT-urile către utilizatorii principali.

În legătură cu aceasta: banca elvețiană care emite acțiuni NFT în pictura Picasso pentru 6K USD fiecare

Cu mai multe companii și artiști care se alătură pieței NFT în creștere, cum ar fi Dolce și Gabbana și o platformă de fotbal fantasy , aducerea mai multor NFT-uri în rețea ar putea duce la câștiguri mari pentru Cardano și utilizatorii săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.