Politics Technology

„Pa, mare tehnologie”: Candace Owens apără telefonul Freedom „necenzurabil” după ce susține că este doar un „knockoff chinez ieftin”

Expertul conservator Candace Owens este criticat de critici după ce s-a împins înapoi împotriva unui raport numind nou-anunțatul concurent Big Tech Freedom Phone „un knockoff ieftin și chinez”.

Owens a fost unul dintre multiplii conservatori populari care a promovat telefonul Freedom în această săptămână, prezentându-l ca o alternativă la sprijinirea companiilor Big Tech, cum ar fi Apple și Google.

Antreprenorul Erik Finman, un autoproclamat milionar de bitcoin, a creat noul telefon Freedom și s-a declarat inspirat să facă acest lucru după ce companiile de socializare au suspendat diferitele conturi ale lui Donald Trump după revolta din Capitolul din 6 ianuarie.

Cel mai important punct de vânzare al telefonului Freedom este că vine echipat cu propriul magazin de aplicații și nu se bazează pe Apple sau Google, ceea ce înseamnă că aplicațiile pentru Parler sau alte servicii cu înclinare dreaptă nu pot fi eliminate. Aplicațiile pentru magazine conservatoare precum Rumble și Newsmax vin chiar preîncărcate. Finman a mai spus că telefonul are funcții de confidențialitate îmbunătățite și l-a numit „necenzurabil”.

Lipsa detaliilor tehnice disponibile pe site-ul Freedom Phone și prețul său ridicat de 500 USD au determinat unii critici să pună la îndoială valoarea a ceea ce se oferă de fapt. Numeroase rapoarte au descris telefonul ca fiind doar o ușoară „rebranding” a telefonului chinezesc Umidigi A9 Pro, care se vinde cu aproximativ 120 USD.

Owens, care a oferit codurilor de reducere pentru telefon adepților săi, s-a împins înapoi împotriva unuia dintre aceste rapoarte.

„ȘTIȚI că ar trebui să ridicați un telefon Freedom când Daily Beast, administrat de stat, execută instantaneu o piesă de succes despre dvs.!” Owens a postat pe Twitter vineri.

Libertatea Telefonul are partea sa de susținători conservatoare deja , dar are , de asemenea , o multime de critici, cu multe folosind de apărare a produsului Owens la ea și Tendințe Telefon Libertatea, iar unii conservatori chiar acuzați că execută o obține «Grift» pe susținătorii lor.

Alții au criticat faptul că un telefon care vizează conservatorii care au o valoare de vorbire liberă este în curs de fabricat în China – dar Finman a replicat că, de fapt , spunând că este făcută în Hong Kong.

El susține că Freedom Phone este „cel mai bun” din lume și a fost deschis cu privire la faptul că Umidigi este inspirația pentru produsul său, al cărui design se bazează parțial pe un telefon anterior pe care compania îl realizase. El a apărat și prețul de 500 USD, citând funcții de memorie și confidențialitate îmbunătățite, precum și aplicațiile sale fiind personalizate pentru consumatorul care înclină dreapta.

De asemenea, pe rt.com Trump SUING Facebook, Google și Twitter „Big Tech gigants”

Piața alternativelor la companiile Big Tech a crescut dramatic de la demiterea lui Trump din social media în ianuarie. Numeroși conservatori au lansat servicii noi sau viitoare destinate unor platforme rivale precum Twitter și Facebook, care au fost acuzați de semnalarea postărilor și suspendarea utilizatorilor pe baza opiniilor lor politice.

Fostul asistent al lui Trump, Jason Miller, a anunțat recent Gettr , un spațiu asemănător Twitter-ului, destinat utilizatorilor conservatori și altor persoane frustrate de controlul discursului pe Twitter-ul propriu-zis. Zvonurile au învârtit că Trump s-ar putea alătura lui Gettr odată ce va crește. Pentru o vreme, el a trimis un tweet dintr-o pagină de blog acum defunctă, care trebuia să acționeze ca un substitut pentru contul său de Twitter.

Susținătorul lui Trump și CEO-ul My Pillow, Mike Lindell, de asemenea suspendat de la numeroase platforme de socializare, au lansat și un site de socializare în acest an, menit ca o alternativă la site-uri precum Facebook și YouTube, deși lansarea sa a fost împiedicată de erori.

Trump a anunțat la începutul acestei luni că se alătură unui proces împotriva Facebook, Google și Twitter. Procesul de acțiune colectivă necesită încetarea „interzicerii umbrelor” și a „listei negre” a companiilor cu utilizatori conservatori.

Îți place povestea asta? Împărtășește-l cu un prieten!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.