Bitcoin BTC price Crypto Cryptocurrencies

Prețul Bitcoin depășește 32.000 de dolari, comercianții fiind atenți la „raliul de ajutorare” dacă rezistența rămâne

Bitcoin ( BTC ) a depășit 32.000 de dolari mai târziu pe 16 iulie, deoarece au continuat reacțiile pozitive asupra aprobării la termen a Bitcoin Bank of America (BoA).

Diagrama lumânărilor BTC / USD de 1 oră (Bitstamp). Sursa: TradingView

Bitcoin se apropie de 32.300 de dolari

Datele de la Cointelegraph Markets Pro și TradingView au arătat că BTC / USD a crescut cu 1,4% în ziua respectivă pentru a atinge noi maxime locale de 32.150 USD pe Bitstamp.

Perechea a văzut o inversare bruscă a traiectoriei în anunțul BoA, după ce a testat anterior asistență de 31.000 de dolari în mod repetat pe tot parcursul zilei.

Ca atare, o zonă cheie de preluat pentru continuarea potențială alcătească, 32.300 USD, a revenit acum în meniu, acest lucru pare un obiectiv puțin probabil cu doar câteva ore înainte.

Pentru comerciantul și analistul Rekt Capital, nivelurile actuale sunt esențiale atunci când vine vorba de închiderea zilnică.

„BTC trebuie să revendice portocaliul ca suport, dacă BTC vrea să mențină jumătatea superioară a acestei structuri albastre de încastrare”, a spus el alături de o diagramă explicativă.

"Dacă BTC nu poate revendica portocaliul ca suport, recuperarea de astăzi ar putea fi doar o manifestare de ajutor pentru a confirma portocaliul ca rezistență".

BTC / USD Diagrama de lumânări de 1 zi cu structură de încastrare. Sursa: Rekt Capital / Twitter

După cum a raportat Cointelegraph, la capătul inferior, 31.000 de dolari au rămas ca un factor decisiv al cărui eșec de a deține ar deschide ușa către 24.000 de dolari.

Altcoins pare pierderile zilnice

Cea mai recentă mișcare a Bitcoin a avut un efect instantaneu knock-on pentru altcoins.

În timp ce pierderile zilnice în criptomonede majore erau de obicei 5% vineri, acestea s-au disipat rapid și unele monede altcinoase au început chiar să înregistreze câștiguri.

Cel mai mare altcoin Ether ( ETH ) se tranzacționa la 1.923 USD la momentul scrierii, lansându-se către nivelul de 2.000 USD, departe de o zonă de asistență mai apropiată de 1.800 USD.

Diagrama de lumânări ETH / USD de 1 oră (Bitstamp). Sursa: TradingView

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *