Life Lifestyle National Natural Știri Technology

Un „grup de sociopați” promovează vaccinarea în masă

Indexexpurgatorius

1586209535245

Dr. Vladimir Zelenko a menționat că atunci când focarul de coronavirus a început în martie 2020 în New York, statul cu cel mai mare număr de cazuri, pacienții au fost puși pe ventilatoare aproape ca singurul tratament, dar nu a fost un model de tratament foarte bun, deoarece 80-90% dintre ei au murit.

„Dintre cei 600.000 de nordamericani morți pe care îi avem, am fi putut salva 510.000 de la a merge la spital și muri”, a spus Zelenko, care folosea tratamentele pe bază de hidroxiclorochină și zinc pe cei 3.000 de pacienți aflați în îngrijirea sa. Reducerea ratelor de spitalizare și de deces cu 84%.

Medicul i-a spus lui Claire Chretien de la LifeSite într-un interviu, că americanii care au contractat coronavirusul au descoperit că acest protocol nu a fost utilizat de marea majoritate a comunității medicale și că farmaciștii sunt reticenți să scrie rețete.

Dimpotrivă, a spus el, „tratamentul a fost adoptat de către medici de frunte din lume care sunt cinstiți și capabili de raționamente deductive și nu sunt îndoctrinați”, dar a subliniat că, din păcate, 90% dintre medicii din SUA sunt incapabili să gândească independent.

În ceea ce privește eficacitatea tratamentului cu hidroxiclorochină pentru COVID, el a spus că există zeci de studii în sprijinul acestuia, adăugând că nu este singurul medicament eficient, menționând că „Ivermectina este una dintre cele mai puternice măsuri preventive împotriva infecției cu virusul.

Pentru Dr. Zelenko, principalele motive pentru care un pacient moare din cauza infecției cu COVID sunt „guvernul în care trăiești și medicul pe care îl alegi”, în loc de virusul în sine.

În ceea ce privește vaccinurile, Zelenko a spus că „nu este nevoie medicală pentru acest„ lichid experimental” administrat în întreaga lume, dat fiind că tratamentul cu hidroxiclorochină este extrem de eficient și, cu atât mai mult, a spus el, având în vedere că CDC însuși a declarat că 99,998% din copiii sub 18 ani s-au recuperat fără niciun tratament.

Acest lucru sugerează că vaccinul prezintă un risc de siguranță mult mai mare decât orice beneficiu potențial, iar eficacitatea acestuia este „îndoielnică” chiar și pentru persoanele cu cel mai mare risc de a contracta virusul, a spus el.

Zelenko a descris criza coronavirusului ca fiind cel mai mare război psihologic din istoria omenirii. Obiectivul de a reuși ca șapte miliarde de persoane să se vaccineze poate fi atins doar prin crearea fricii patologice și apoi prin oferirea unei soluții artificiale.

„Au existat întotdeauna tirani și despoți care își imaginează că sunt o zeitate sau un Dumnezeu și se simt îndreptățiți să determine cursul istoriei umane”, a spus el.

Ni Bill Gates ni Klaus Schwab han dicho que el COVID-19 permite el control de la humanidad | ColombiaCheck

Pentru Zelenko, filantropul miliardar Bill Gates și Klaus Schwab de la Forumul Economic Mondial fac parte dintr-un „grup de sociopați” care cred că „au evoluat într-o ființă superioară” și promovează o agendă „transumanistă”, care include abolirea proprietății private și combustibilii fosili Promovarea combustibililor și încercarea să vaccineze toată lumea de pe pământ.

Este o conspirație, nu o teorie și este o conspirație pentru comiterea genocidului de către un grup de psihopați care cred că sunt Dumnezeu … acesta este un război împotriva lui Dumnezeu”, a spus el

Pentru că nu dorește să păstreze tăcere în legătură cu tratarea virusului cu un protocol care, în ciuda rezultatelor sale aparent eficiente, a fost cenzurat și discreditat, Zelenko s-a confruntat cu persecuții. El a fost interzis pe Twitter, Facebook și YouTube pentru că a oferit abordarea sa narațiunii COVID-19.

Meadows resigns from Congress to officially start work as Trump's chief of staff - CNNPolitics

El a mai spus că odată cu declanșarea focarului de coronavirus, Mark Meadows, șeful de stat major al președintelui Trump, l-a chemat să discute concluziile sale privind utilizarea HCQ și zincului pentru tratarea virusului, susținând că a tratat mai mulți pacienți de profil, inclusiv fostul primar din New York, Rudy Giuliani.

Trebuie remarcat faptul că Trump a fost criticat public pentru promovarea utilizării acestui medicament ca tratament pentru virus, spunând chiar că hidroxiclorochina a avut un impact semnificativ asupra recuperării sale după ce a fost infectat cu virusul.

Estados Unidos (EEUU): El economista obsesionado con China que susurra "aranceles" al oído de Trump

Fostul consilier al lui Trump, Peter Navarro, a postat luna trecută un mesaj dur pe contul său de Twitter împotriva lui Fauci și a radiodifuzorului de stânga CNN. El i-a acuzat de neglijență pentru că au negat că hidroxiclorochina este eficientă împotriva virusului, citând un nou studiu care a constatat că tratamentul cu medicamentul combinat cu zinc a crescut supraviețuirea la pacienții aflați pe un ventilator din cauza virusului.

********

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *