Politics Technology

„Timpul de plecare”: polițiștii din legenda tenisului anulează apelurile după ce el numește frumusețea „foarte drăguță”, susține că Ungaria are „cele mai frumoase femei”

Uimitorul partener al vedetei de tenis Marton Fucsovics s-a aflat în centrul unui șir de culturi de anulare, după ce a fost descris drept „foarte drăguț” de un fost campion în timpul unei emisiuni de la BBC de la Wimbledon, indignând unii telespectatori.

Glamourosa Anett Boszormenyi, căreia îi place să posteze fotografii de la turnee, să se relaxeze în bikini în locații îmbibate de soare și să pozeze cu cei de genul marelui elvețian Roger Federer, a fost aleasă de camere când a văzut cum numărul 48 mondial a pierdut în seturi directe împotriva lui Novak Djokovic. pe teren central la All England Club.

În ceea ce privește atribuțiile de analiză pentru un vast public din Marea Britanie, Becker, de trei ori câștigător la Wimbledon, a fost clar impresionat de Boszormenyi, lăudându-i aspectul și națiunea către radiodifuzorul John Inverdale.

"Ei spun că au cele mai frumoase femei din Ungaria", a sugerat admiratoarea mare germană. "Nu aș ști asta, dar cu siguranță este foarte drăguță".

Photogenic Boszormenyi este un fan al modei și al automobilismului care s-a portretizat prin repere iconice, pe iarbă și în tribunele de la Wimbledon și US Open și devenind fierbinte și fierbinte cu Fucsovics într-o piscină în aer liber.

Miile ei de adepți ai rețelelor sociale sunt de acord cu aprecierea noului fan Becker, dar remarcile sale au atras furia de la unii.

„Boris Becker își arată misoginismul, masculinitatea toxică și sexismul cotidian față de Annette Boszormenyi”, a spus unul, împărtășind o parte din remarcile sale dintr-o poveste de ziar despre controversa pe care au provocat-o.

"Logodnicul [ei] este Marton Fucsovics, un jucător de tenis care joacă în prezent la Wimbledon. Aceste comentarii dăunează. E timpul să plece. Sack Boris Becker".

Un altul a declarat pentru BBC: "Trebuie să reconsideri cu seriozitate comentatorii bărbați mai în vârstă care vorbesc despre femei pe canalul tău. Sexist."

Stephanie Hilborne, CEO-ul Women in Sport, a declarat pentru MailOnline că organizația sa a lucrat timp de decenii pentru a „schimba cultura sportivă” și „a pune capăt obiectivizării femeilor” .

„Când doi bărbați se simt confortabil să vorbească despre femei în acest fel, nu vă deranjează la televiziunea live, arată că mai sunt multe de făcut”, a adăugat ea.

"Avem nevoie ca toată lumea să înțeleagă cum afectează acest lucru femeile și fetele. Nu ar trebui să inspirăm următoarea generație de fete să joace sport, mai degrabă decât să vorbim despre cum arată femeile?"

Susținătorii lui Becker au fost uimiți de agitație. „Nu-mi vine să cred că suntem într-un moment, cultural, în care a spune că o femeie este destul de frumoasă creează un incident internațional”, a spus unul. – E atât de prost.

Un altul a spus că rândul este un semn al „atâtor bătăuș * în această lume liberală idioată”.

„Tocmai am aflat că Boris Becker a fost anulat peste noapte pentru că a spus că logodnica lui Fucsovics este„ foarte drăguță ”, a spus un cititor. "Ce naiba?"

Un critic al detractorilor lui Becker a argumentat: „Amuzant cum generația care are [vedeta pop] Nicki Minaj, [melodia de împuternicire a femeilor] WAP, [emisiunea TV de realitate salată] Insula Iubirii și urmăriți porno gratuit de milioane sunt declanșate de Boris Becker spunând ungurește femeile sunt frumoase ".

Într-un comunicat, BBC i-a spus i-ului: „Boris Becker a făcut un comentariu ușor care nu a fost menit să provoace ofensă”.

Co-comentatorul Inverdale, care a tras odată sute de reclamații pentru că a sugerat că campioana de la Wimbledon, Marion Bartoli, „nu va fi niciodată privitor” , nu a comentat aspectele lui Boszormenyi.

„Acesta este un nume destul de bun pentru partenerul unui jucător de tenis”, a spus el în schimb. "Este întotdeauna bine să ai un partener numit Anett. Aș vrea să-i mulțumesc crackerului meu de Crăciun din 1978 pentru acea glumă".

Becker a întâmpinat probleme în trecut pentru jocurile antipatie Playboy. Supranumit „Bonking Boris” de tabloidele britanice, se zvonea că ar fi fost distras de iubita de atunci Benedicte Courtin – fiica șefului poliției din Monaco – când a suferit o înfrângere șocantă la Wimbledon, la vârful carierei sale.

A pozat nud cu soția model Barbara Feltus pentru o revistă la începutul anilor '90, apoi a fost implicat într-un acord de divorț de 25 de milioane de dolari, după ce a avut o relație cu modelul rus Angela Ermakova într-un dulap de mătură la un restaurant japonez din Londra în timp ce partenerul său însărcinat era în spital.

„Discuție de cinci minute și apoi imediat în cel mai apropiat loc posibil și până la afaceri”, a recunoscut Becker despre incident în autobiografia sa din 2003.

Bărbatul de 53 de ani nu se sfiește niciodată să-și spună părerea. Anul trecut, el a fost etichetat „gogoașă” de către actualul sălbatic de tenis Nick Kyrgios, într- un rând peste numărul unu mondial Novak Djokovic, Becker marcând australianul drept „șobolan ”.

Tot pe rt.com Bankrupt Boris: Tenul Becker acuzat de „ascunderea trofeelor” în timpul procedurilor de faliment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *