Politics Technology

„Îmi place să vorbesc despre frauda electorală”: Trump spune că „așteaptă cu nerăbdare” să stea la depunere în procesul Big Tech

Donald Trump a dezvăluit că intenționează să facă o declarație în procesul recent anunțat de acțiune colectivă împotriva companiilor Big Tech Facebook, Twitter și Google.

După ce a anunțat că va fi principalul reclamant în procesul împotriva diferitelor companii de socializare care i-au interzis conturile după revolta din Capitolul din 6 ianuarie, Trump și-a extins rolul în proces într-un interviu cu Bill O'Reilly.

„De fapt, aștept cu nerăbdare”, a spus fostul președinte, când a fost întrebat despre ședința pentru o depunere în proces, ceea ce va însemna să răspund la întrebări directe despre ziua revoltei din Capitol și să se confrunte cu acuzația, a instigat la o insurecție – o acuzație de la democrați care s-au transformat într-un vot de destituire care a eșuat în cele din urmă în Senat.

De asemenea, pe rt.com Trump SUING Facebook, Google și Twitter „Big Tech gigants”

Trump i-a confirmat lui O'Reilly că va aborda problema revoltelor din Capitol și chiar va intra în acuzațiile de „fraudă electorală”.

„Îmi place să vorbesc despre frauda electorală”, a spus el.

Atât Trump, cât și O'Reilly au descris bătălia juridică care urmează ca fiind un „război”.

„Totul este un război”, a spus Trump. „Cu mine, viața este un război.”

Facebook, Twitter și Google, a adăugat fostul președinte, „ar putea fi în curs de distrugere a națiunii noastre”.

Trump a anunțat procesul împotriva companiilor Big Tech și a directorilor executivi ai acestora, inclusiv Mark Zuckerberg de pe Facebook și Jack Dorsey de pe Twitter, din New Jersey, miercuri. Finanțat de grupul conservator non-profit America First Policy Institute, procesul urmărește „oprirea imediată” a cenzurării utilizatorilor de către companiile de socializare și „listarea lor neagră” în scopuri politice, susținând că acest lucru încalcă drepturile Primului Amendament.

Astfel de companii, susține Trump, au devenit un „braț de cenzură de facto” al guvernului, fiind utilizate nu numai pentru a distribui informațiile sale esențiale, ci și pentru a decide ce mesaje politice erau potrivite pentru utilizatori să le exprime.

De asemenea, pe rt.com Creator de conținut satiric cenzurat de YouTube „din greșeală” săptămâni după ce a criticat cenzura YouTube

În ceea ce privește revolta din Capitol și presupusul său rol, Trump a negat din nou incitarea la violență și a spus că ar fi un caz „ușor” de făcut atunci când va fi audiat sub jurământ. Conturile sale de pe rețelele de socializare au fost suspendate în urma revoltelor, diversele platforme invocând presupusa răspândire a dezinformării și a retoricii agresive drept motiv al exilării sale.

"În opinia mea, acesta va fi un caz care va fi ușor și cred că o vom face foarte, foarte bine", a spus Trump. „Au existat o mulțime de motive pentru care oamenii să fie [la Capitol și] a fost acoperit pe nedrept de presă, dar raportul a fost publicat de Congres și nici măcar nu a menționat numele meu, darămite altceva, așa că sunt într-o formă foarte bună. ”

Dacă îți place această poveste, împărtășește-o cu un prieten!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *