Politics Technology

Soția lui John McAfee sugerează autorităților spaniole să încerce să „ascundă” moartea soțului în închisoare

Moartea lui John McAfee într-o închisoare spaniolă a fost considerată sinucidere, dar soția regretatului magnat al software-ului nu este sigură. Janice McAfee spune că fluxul de informații din Spania este lent și „este clar că se acoperă”.

McAfee a fost găsit mort în închisoarea Sant Esteve Sesrovires din Barcelona luna trecută, iar o autopsie preliminară a constatat că a murit spânzurat. Extrădarea sa în SUA, unde se confrunta cu acuzații de evaziune fiscală și alte infracțiuni financiare, fusese aprobată de autoritățile spaniole cu câteva ore înainte de moartea sa.

Janice McAfee a sugerat imediat că guvernul SUA se afla în spatele morții soțului ei și miercuri a susținut că are loc o „acoperire” .

„De atunci (sic) nu a existat nicio urgență din partea diferitelor autorități spaniole implicate în ancheta asupra morții lui John și există în mod clar o acoperire cu privire la evenimentele din jurul morții sale”, a scris ea pe Twitter.

„Nu am primit certificatul de deces, raportul oficial al autopsiei sau raportul oficial de la închisoare”, a continuat ea. „Înțeleg că lucrurile necesită timp, dar lipsa de cooperare din partea autorităților spaniole ne confirmă doar suspiciunile că au ceva de ascuns”.

O figură de haiduc populară online, McAfee a dus o viață plină de culoare. S-a lăudat că nu a plătit taxe în timp ce a navigat în Caraibe și a lansat două curse nereușite pentru președinția SUA în calitate de libertarian. McAfee a urmat de obicei probleme cu legea, iar pionierul antivirus a fost arestat în timp ce fugea în Guatemala în 2012, după moartea vecinului său din Belize cu o lună mai devreme. McAfee a fost deportat în SUA și nu a fost niciodată acuzat de crimă, dar a fost arestat din nou în 2019, de data aceasta pentru transportul de arme în Republica Dominicană.

Tot pe rt.com Adio guru-ului antivirus John McAfee, geniul sălbatic, cu viață ridicată, paranoic, milionar, pe care am fost bucuros să-l sun vecinul meu

McAfee a susținut în mai multe rânduri că va fi ucis în închisoare și că crima a făcut să pară sinucidere. Chiar și-a pus un tatuaj pe biceps cu cuvântul „whackd” și a scris pe Twitter în octombrie că, dacă ar fi „spânzurat [el], la Epstein, nu va fi vina lui”.

Cu toate acestea, un raport al ziarului spaniol luna trecută susținea că McAfee a încercat și nu a reușit să se sinucidă în închisoare în februarie.

Crezi că prietenii tăi ar fi interesați? Împărtășește această poveste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.