Politics Technology

„S-a dus capul”: fanii arată cu degetul către Pickford, în timp ce Anglia acordă primul gol Euro 2020 din lovitura liberă a lui Damsgaard (VIDEO)

Fanii au dat vina pe portarul Angliei, Jordan Pickford, după ce acesta a primit primul gol la Euro 2020, deoarece tânărul danez Mikkel Damsgaard a marcat o lovitură liberă vicioasă în semifinala de la Wembley.

Băiatul danez se miră că Damsgaard a lovit de la 25 de metri în minutul 30 al meciului pentru a deschide scorul și a reduce la tăcere majoritatea celor peste 60.000 de oameni din Londra.

Obiectivul a fost primul Anglia care a acceptat în al șaselea meci de la Euro 2020 – încheind, de asemenea, un nou record de închidere a celor trei lei pentru Pickford, pe care l-a stabilit cu doar câteva minute mai devreme.

Greva de la Damsgaard a fost a doua sa turneu și a fost primul gol direct din loviturile libere din Euro din această vară de la orice echipă.

A fost bătut cu venin și deviere, dar în mod remarcabil, unii fani s-au grăbit să arate cu degetul de vină spre Pickford, susținând că poziționarea lui a fost tot greșită.

Fără să ajute lucrurile, Pickford arăta nervos de-a lungul etapelor de deschidere, fiind de asemenea dezamăgit atunci când trimitea o aruncare direct la un corp din Danemarca pe marginea careului și era, în general, eronat cu distribuția sa.

Alții, totuși, l-au apărat pe portarul Everton, arătând spre o lovitură stăpânească daneză pentru că i-a ascuns punctul de vedere și au citat, de asemenea, deviația amenințătoare pe care Damsgaard, în vârstă de 21 de ani, i-a adăugat la greva sa.

După ce a primit primul lor gol al turneului, Anglia a răspuns cel puțin bine.

Raheem Sterling a atras o intervenție superbă din partea lui Kasper Schmeichel, înainte ca gazdele să obțină egalarea, când lucrarea bună din partea dreaptă a lui Bukayo Saka l-a obligat pe skipperul danez Simon Kjaer să transforme mingea în propria poartă în minutul 39.

Acest lucru înseamnă că echipele s-au îndreptat spre pauză la nivelul Wembley, în timp ce au urmărit un loc în finala de duminică împotriva Italiei – în ceea ce ar fi o primă finală majoră pentru Anglia din 1966 și o primă pentru Danemarca de când au câștigat acest turneu în 1992.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *